|
Autoru |
Poruka |
Nina
|
|

Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33 Postovi: 5555
|
STARLETA IMA "METU" I PORUČUJE: PUCAJTE, JA I DALJE DRŽIM ČAS (FOTO)
Ona i dalje pozira stavljajući akcenat na svoju seksi guzu koja je, naravno, u prvom planu. Međutim, fotka koju je podelila sa prijateljima na Fejsu ima i poruku:

- Pucajte...ja i dalje držim čas... xaaxaxxaxaxx, napisala je Soraja uz fotografiju koju vam predstavljamo.
Naravno, svi oni koji imaju "grešne misli" odmah su počeli da komentarišu kako starleta ima savršenu metu, a to je svakako njena guza. I dok Sara pozira, Danilo Ikodinović ponovo proziva nju i njene "koleginice".
 Smedia
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
PROVOCIRA NA ADI: ANASTASIJA BUĐIĆ SUNČALA GOLE GRUDI (+16FOTO)
Kada je razglitila svoje obline, pogledi su se prosto lepili za ovu starletu. A ona je znala kako da napravi pravi mali šou kako bi svi pogledi bili uprti u nju.

Anastasija Buđić, manekenka, model, Plejbojeva zečica, učesnica "Velikog brata", rešila je da krene u konačnu bitku protiv velikih vrućina, koje ne posustaju. Ona za koji dan odlazi u Moskvu kod svog dečka, tako da bar neko vreme neće morati da se zlopati na skoro 40 stepeni Celzijusovih. Ipak, treba izdržati do Rusije. A za vrelih dana, Beograđanima je jedno od najpogodnijih mesta Ada Ciganlija. E, baš tu, na Adi, Anastasija je rešila da se rashladi, a usput i nabaci boju. Na skoro svim delovima tela, pa i na grudima, naravno. Ponela je Anastasija i klopu - bananu! Da joj se nađe kad ogladni. I našla joj se. Da sva čula uživaju.
 Smedia
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
Soraja toplo i vlažno!
Ovih dana mnogi se žale na vrućinu, ali ne i Soraja Vučelić, koja se osvežila na bazenu.

Dok je njoj temperatura padala od hladne vode, prisutnim muškarcima je i te kako skočila, a kada pogledate fotografije koje je snimio naš paparaco, uverićete se i zašto! Starleta je mamila poglede, ali i uzdahe svojim zanosnim telom, koje je za ovu priliku upakovala u odgovarajuću... pa, odeću - brčkala se u crnom kupaćem kostimu, koji je otkrivao dobar deo njene zadnjice i još bolji deo grudi. Bilo je vlažno, ali nikako hladno! Dok su je brojna gospoda na bazenu kluba „Kolonijal san“ skenirala i analizirala, bivša učesnica „Velikog Brata“ pažnju je posvetila osobi sa kojom je pričala telefonom. Pretpostavljamo da se radi o dečku, koji se verovatno zabrinuo za svoju dragu. Uostalom, ko je još bezbrižan kada mu je ovako zgodna devojka na kupanju? Naš fotograf je zabeležio njene vlažne poze, a kako će Sorajin dečko reagovati na ove slike ostaje da vidimo. Belo pa se providi
Kada je rešila da krene kući, Soraja je obukla belu haljinu koju je zbog vrućine pokvasila pod tušem! Ovaj stajling bio je još atraktivniji od bikinija, budući da su se kroz haljinicu videle njene bradavice, a nazirale su se i bele gaćice. Alo
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
Prepoznajete li je?! Ovo je “prva guza Balkana”!

Starleta je ranije promovisala grudi, a u poslednje vreme svakodnevno kaži fotke svoje raskošne stražnjice, zbog koje su joj fanovi na Fejsbuku dodelili “laskavu titulu”! Soraja Vučelić dobila je na Fejsbuku titulu “Prvo dupe Balkana”. Starleti su ovo “laskavo priznanje” dodelili fanovi, koje bivša učesnica “Velikog brata” svakodnevno obraduje novom fotkom svoje raskošne pozadine. Do skora Soraja je na “vidite me” fotkama u prvi plan isticala svoje grudi, ali sve češće sada prednost daje stražnjici. Osim što na ovoj društvenoj mreži redovno objavljuje “guza” fotografije, Soraja uredno kači i članke koje o njenoj stražnjici pišu razni mediji. Očigledno je da je veoma ponosna na svoje obline, pa ih vešto promoviše putem društvenih mreža, pa nije isključeno da se uskoro odluči i da, poput svetskih zvezda, osigura svoju guzu.
 Scandal
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
SORAJA NI MALO SREĆNA: OZBILJNA I BEZ OSMEHA NA LICU POKAZALA NEŠTO NEOČEKIVANO! (FOTO)
Od starlete svakog dana dobijemo neko iznenađenje, ali ovako nešto niko od nje nije očekivao.

- Od**bite kučke, i veliki poljubac mojim prijateljima, napisala je Soraja pored slike na kojoj sedi sa podignutim srednjim prstima i potpuno ozbiljnog izraza lica.
Od starlete uglavnom smo svi navikli da dobijamo fotke nekog dela njenog zgodnog tela, ali ne i ovo! Šta je to što je naljutilo Soraju, ne zna se, ali ako je bila u sukobu sa nekim, definitivno mu je objasnila kakvo mišljenje ima, te da sa njom nema šale.
Smedia
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
Anastasija: Nazivaju me starletom jer ne mogu da mi oproste talenat i uspeh!

Ona je među najpoznatijim srpskim starletama, a tvrdi da to uopšte nije! Anastasija Buđić, članica grupe “Models”, koja je poznatija po obnaženim fotografijama nego po muzičkom opusu, kaže da ne brine da li će je neko odvesti pred oltar pošto ostavljaju utisak devojke lakog morala, tvrdi da ne menja momke kao čarape i naglašava da nije starleta, već da ima veoma uspešnu karijeru! “Ljudi me često nazivaju starletom jer ne mogu da oproste kada je neko talentovan i uspešan. Ne razumem zašto su se toliko uhvatili za to da sam starleta kad imam svoj posao. Članica sam pop benda ‘Models’ već nekoliko godina i to je moja karijera. ‘Modelsice’ za jesen spremaju provokativan spot, pa će imati o još nečemu da pričaju!” A budući da mnogi koriste seks kako bi postali poznati i popularni (i to im često polazi za rukom), kakav je njen stav o seksu na javnom mestu? “Seks na javnom mestu nikad ne bih sebi dozvolila. To rade starlete koje nemaju karijeru, pa moraju svaki dan da budu viđene sa novim muškarcem”, poručuje Buđićeva. Svet
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
Soraja na Ibici sa Paris Hilton!
Srpska starleta objavila je fotografiju sa bogatom naslednicom na svom Fejsbuk profilu ne bi li se pohvalila ekskluzivnim društvom na Ibici

Soraja Vučelić pohvalila se na Fejsbuku kako je na Ibici upoznala bogatu naslednicu hotelske imperije Paris Hilton. Srpska starleta je na španskom ostrvu provela desetak dana, gde je u jednom od noćnih izlazaka upoznala i Paris. Fotografiju na kojoj zagrljena stoji s bogatom naslednicom objavila je na društvenoj mreži kako bi svi mogli da vide njeno ekskluzivno društvo.
Osim što je večeri provodila na zabavama, Soraja je preko dana uglavnom obilazila plaže, pa su njeni prijatelji na Fejsbuku mogli da vide celu seriju njenih seksi fotografija. Telegraf
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
PRESKUPA: Soraja košta 500 evra!
Srpska starleta je svoje gostovanje u tuzlanskom klubu "Roma" naplatila 500 evra. Ulaznica koštala pet evra, a za te pare Soraja je celo veče sedela u separeu, smeškala se i slikala s gostima

Soraja Vučelić košta 500 evra! Starleta svoja gostovanja naplaćuje upravo toliko, a za ovu nemalu sumu gazda kluba koji je angažuje od bivše učesnice “Velikog brata” dobija sedenje u separeu, smeškanje i fotografisanje sa gostima. Kako saznaje Telegraf, iako se nedavno okušala kao pevačica, Vučelićeva ipak za te pare ne nudi i muzički performans.

- Soraja je prošle subote bila gost u najpoznatijem tuzlanskom klubu “Roma”, kaže sagovornik Telegrafa, blizak vlasnicima ovog objekta, i dodaje:
- Najavljena je kao velika zvezda, pa su ulaznice naplaćivane po ceni od 10 konvertibilnih maraka (pet evra), a nikome nije bilo poznato šta će starleta raditi. Ljudi su pristizali, polako punili klub, a čitavo veče svirao je lokalni bend. Za to vreme Soraja je sedela u separeu, sa zamašnim “dekolteom se smejuljila gostima, nazdravljala i fotografisala se sa zainteresovanima. Posle izvesnog vremena, u pratnji gazda napustila je diskoteku, i to je bilo sve što je publika dobila od ovog “velikog gostovanja”. A njen angažman koštao je – 500 evra, kaže naš izvor, koji je insistirao na anonimnosti.
 Telegraf
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
Soraja na plaži guzom draži!
Vučelićeva uživala u plićaku na Ibici s izbačenom zadnjicom u prvom planu

Guza ko bombona. Iako je Soraja Vučelić nebrojeno puta dosad objavljivala provokativne slike, njena guza nekako uvek privuče pažnju. Tako je na Fejsbuk postavila još jednu fotku na kojoj se vidi kako leži u plićaku, sa zadnjicom u prvom planu. A njeni virtuelni prijatelji su je dočekali s ushićenjem. Fotografija je nastala na Ibici, gde je Vučelićeva boravila prošle sedmice, kada je Kurir objavio njene slike sa slavnom bogatašicom Paris Hilton.
Kurir
|
|
|
|
|
Nina
|
|

Moderator

|
Anastasija Buđić postala član SNS-a
Seksi političarka - Moja odluka o ulasku u partiju nema veze sa tim što je i Nevena njihova članica, ali sam svakako ponosna na nju i na to što je jedna „modelsica" ušla u Skupštinu! Za razliku od nekih političara, i te kako sam obrazovana! Želim da me ljudi ozbiljno shvate

Još jedna atraktivna članica grupe „Models" uključila se u politiku. Nakon Nevene Adžemović, poslanice u Narodnoj skupštini, i Anastasija Buđić je krenula njenim stopama i postala je članica Srpske napredne stranke.
O svom političkom angažmanu još uvek ne želi da priča, ali tvrdi da neće obrukati ni sebe ni svoju porodicu.
- Za sada sam simpatizer SNS, a šta će sutra biti i da li ću se više uključiti u politiku pokazaće vreme. Ova moja odluka o članstvu i političkoj partiji nema veze sa time što je i Nevena njihova članica, ali sam svakako ponosna na nju i na to što je jedna „modelsica" ušla u Skupštinu.
Koji stepen obrazovanja imaš?
- Završila sam jedan privatni fakultet, imam zvanje diplomiranog menadžera.
Misliš da je to dovoljno za bavljenje politikom?
- Zašto da ne. Pa hajde da uradimo istraživanje koje fakultete imaju političari. Verujte, svega bi tu bilo. Uostalom, zar jedan Tito nije bilo običan mašinbravar?!
Da li ćeš nastaviti da ulažeš u obrazovanje?
- O tom - potom, posao mi oduzima dosta vremena, stalno putujem, imamo nastupe, slikanja... Za sada ne planiram da upisujem master jer ne mogu u potpunosti da se posvetim tome.
Ukoliko se budeš više angažovala u politici, da li ćeš kao i Nevena promeniti stil oblačenja?
- Svaka profesija nosi sa sobom i određeni dres-kod. Ako se budem angažovala u politici, svakako da ću promeniti i način oblačenja. To je jednostavno stvar bontona i opšte kulture. Moj trenutni posao zahteva provokativnije oblačenje.
Da li smatraš da će tvoje obnažene fotke loše uticati na tvoju političku karijeru?
- Ponosna sam na sve što sam do sada uradila, apsolutno se ni zbog čega ne kajem. Za sada ne razmišljam o tome kakav će uticaj imati moje fotografije, bavim se poslom kojim se bavim, a ako se u budućnosti budem bavila politikom, onda ću o tome razmišljati.
Koji je političar po tvom mišljenju najseksepilniji?
- Ne posmatram ih uopšte na taj način. Političari iz bilo koje stranke mogu u krajnjem slučaju da mi budu samo simpatični, kako ih verovatno posmatraju i ostali građani koji za njih glasaju. Mislim da pre mene treba da posmatraju kao seks-objekat. Što se tiče političara iz SNS-a, njih pre svega poštujem i cenim.
Misliš li da će te ljudi sad ozbiljnije shvatati nakon članstva u političkoj stranci?
- Verovatno će biti teško da razbiju predrasude o meni, ali bih volela da me dožive ozbiljno. Nadam se da su ljudi kroz moje intervjue i nastupe na televiziji koje sam imala shvatile da mogu mnogo više da ponudim. Ipak imam završen fakultet, obrazovana sam i mogu mnogo toga ponudim pored izgleda. Ljudi će imati priliku bolje da me upoznaju pošto će uskoro početi da se prikazuje emisija u kojoj ću ja biti voditeljka. Press
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|