Bradpresto Pitt je napisao:
Pa pravila bilo kakva,da su za sve ista,ne ovo,ja nikog ne spominjem,a taj kojeg nisam spomenio me vrijeda,ako uzvratim,slijedi lavina zalbi,skoro seljacki ustanak,ako sam posten pa sutim,onda se obruse na mene,,,eheloooooo
Postovani gospodine Toni,
Ne vidim cime sam Vas uvrijedila osim sto sam napisala cinjenicno stanje a to je da pametujete ili lupetate gluposti sto i sami znate.
Vase prisustvo na forumu je tako iscrpljujuce i tesko da ja nemam majeru da se prepirem s Vama po bilo kojoj osnovi i bilo kojoj temi.
Ukoliko sam Vas uvrijedila Izvinjavam se duboko, jer pobogu brate ne bih htjela da Vase srce osjeti posljedice mojih rijeci.
Megi je jako lijepo napisala, ato ej da bi bilo lijepo da pored svojih postova citate i druge i budete upuceni prije nego lupite neku gluposti li oti ga sta pemtno kazete jer kao sto rekoh to Vam ga dodje na isto.
Mozete se zaliti upravi vodovoda, udruzi za zastitu potrosaca i to EU, a cak mozete da okacite svoju zalbu i macku ili kumi o rep.
Vi jos uvijek ne znate kako ja mogu da vrijedjam i vjerujem da ne zelite da znate.
Prozivanje i zalbe na Vas, Vas rad i Vase pisanje je napisano javno , i vi mozda niste bili u stanju da 'dokucite' i shvatite poantu svega toga..ali dobro, imate vremena jos ste maldi i zivot je pred Vama.
Niko se nije zalio na Vas radi Vaseg uzvracanja, jer Vi to ne znate..moram Vam priznati. Vi to radite na jedan plitak, starinski i nadasve neduhovit nacin, tako da Vase rijeci ne izazivaju lavinu kao sto to Vi kazete, nego gnusanje i nagon na povracanje.
Ali ja volim da citam ovakve poput Vas jer tek tada vidim koliko sam dobra JBT!!
Sradacno Vas pozdravljam i zelim Vam sretno forumasenje u nastavku lupetanja gluposti ili ti ga pametovanja..sto na isto dodje u Vasem slucaju.
![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)