| Autoru |
Poruka |
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Haj za posetioce kafane... Molenče zdravo si... Gde je Laya... Da mi oprosti... Hha
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Pakleni dan stiže... Posluženje je tu... Uf... Do 35 stepeni... Biće haaos.. Još ja po najvećoj vrućini treba da radim... Uh 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
stize osveženje tenk ju Žex  jeste jopet nas zaFatio vruČ talas ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Hej ..jutro Zex  Ja sam totalno van osjecaja tih paklenih temperatura tamo kod vas.. Msm gorim sva vec danima, ali nije od vrucine heheh. Ovdje je sada dry season i temperature su do +25 max...onako cudnovato sucmurasto, ali nema kisa..i tako ce biti jos nekih ax mjesec dana i onda opet pakleno ... Moji mostarci lude vec par dana hahaha...ah ko bi vam ugodio, kad je zima jao sto ej zima, kad je vruce jao sto je upeklo...covjek nikad mu ugoditi.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Dobro jutraŠce svim vrednicama i onim lenštinicama ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Zdravo i za Vukija i za Molenče i za Iskricu... Molena je napisao: Hej ..jutro Zex  Ja sam totalno van osjecaja tih paklenih temperatura tamo kod vas.. Msm gorim sva vec danima, ali nije od vrucine heheh. Ovdje je sada dry season i temperature su do +25 max...onako cudnovato sucmurasto, ali nema kisa..i tako ce biti jos nekih ax mjesec dana i onda opet pakleno ... Moji mostarci lude vec par dana hahaha...ah ko bi vam ugodio, kad je zima jao sto ej zima, kad je vruce jao sto je upeklo...covjek nikad mu ugoditi. Ko ti je kriv kad si u Africi Prave vrućine su ovde na Balkanu.... Gori nebo i zemlja... Vremenska prognoza je većinom glavna tema i DA... Naravno da ću da kukam kada bude minus isto kao što kukam sada... To nam je u DNK... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
E ako si mislio da kod mene pali ona 'ko prizna pola mu se prasta' prevario si se  Jutro Vuki  petaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkk
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
pozdrav svima....jel vruce u kafani?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ux da znaš Mo msm taj petaaak i to nenajavljeno dobro kreno da vimo joŠte dal će se tako i skonČat ![[tztz.gif] [tztz.gif]](./images/smilies/tztz.gif) Bate ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|