Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 24 Maj 2025, 00:58

Autoru Poruka
Nora
Post  Tema posta: Re: Intervjui...baš lično...  |  Poslato: 11 Jul 2012, 10:33
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 05 Jun 2012, 18:35

Lepa Brena: Sramim se golotinje!

Vaspitana sam da ne osećam slobodu kad se sunčam na nudističkoj plaži. Tu se radi o osećanju koje ili imaš od detinjstva, ili ga, jednostavno, nemaš

Slika

Opušta se maksimalno.
Lepa Brena uživa u životu dok iščekuje da joj se poklope sve kockice za već dva puta odložen koncert u Temišvaru. Folk zvezda gotovo u svakom razgovoru voli da istakne kako, kad nije Brena, onda je mama, jer je, osim poslu, možda u još većoj meri, posvećena svojim sinovima. Proteklog vikenda je s porodicom i prijateljima splavarila Tarom i Drinom, a sada razmišlja kuda dalje na letovanje...

- Još čekamo odgovor za termin kada ću napokon zapevati na stadionu Dan Paltinisanu. Temišvar je zaslužio koncert, koji će biti replika beogradskog koncerta, i mislim da ćemo ubrzo imati informaciju o tačnom datumu.

♦ Kiša vas često prati na koncertima, plašite li se da vas ne omete i ovaj put?
- Nekada je bilo simpatično to istrajavanje na kiši, i moje i publike, ali danas to predstavlja zdravstveni problem, kao i opasnost od instrumenata, koji su pod električnim naponom. Kiša ume da bude prijatna, ali kad se desi na kraju koncerta. Sećam se kako je ‘95. godine na Tašmajdanu publika prkosila provali oblaka i time još više doprinela celoj atmosferi. Tako je bilo i u Tuzli, kao i na još bezbroj koncerata u Bosni...

♦ U poslednje vreme ste „opterećeni“ prirodom i prijateljima i često objavljujete fotke na Tviteru. Šta time poručujete?
- Zasitila sam se glamuroznog života. Oduvek sam volela i prirodu i prirodne, opuštene ljude, kakve je na poslu nemoguće sresti. Zbog toga mi još više veoma prija sve što ima veze s aktivnim odmorom. Što se mene tiče, ne radi se o mom povratku prirodi, već o kontinuitetu mog normalnog života - volim sve što nije izveštačeno - hranu, ljude, način života, jer se tu nalazi suština i lepota življenja.

♦ Je li vas bilo strah da ne padnete s trešnje, kao što je Brega pao s višnje, kada ste se verali uz drvo?
- Mislite, svakako, na izlet s Viktorom, pecanju i branju zove, od koje smo kasnije pravili sok. Tom prilikom smo upoznali čobanicu Jagodu i ona nam je dozvolila da se penjemo na trešnje i da ih beremo s drveta, što nas je beskrajno uveseljavalo. Mene je vratilo u vreme detinjstva, kada sam brala džanarike i isto se tako pentrala po drveću ne bih li se dokopala nezrelog voća, od kog me je kasnije boleo stomak. Ceo taj događaj, u društvu Viktora, Stefana i mojih prijateljica, bio mi je veći užitak od boravka u Monte Karlu.

♦ Ostavljate utisak kao da želite da nadoknadite sva uživanja „običnih smrtnika“, kojih ste bili lišeni zbog posla...
- Veoma rano sam počela da radim, od svoje 16 godine, a u 21. godini i profesionalno. Ostala sam željna svega što svaki čovek voli - jednostavnog, svakodnevnog života, druženja, priče, smejanja, sportskih aktivnosti, a najviše mi je falila opuštenost, jer živim pod teretom obaveza od rane mladosti, a sa zrelošću je došla i briga o drugima.

♦ Kakav je vaš stav o sunčanju na nudističkim plažama?
- Mislim da se tu radi o osećanju koje ili imaš od detinjstva ili ga jednostavno nemaš. Mi smo tako vaspitani da ja ne osećam tu slobodu i u skladu s tim se i ponašam.

♦ Da li se i vama smučila estrada, što u poslednje vreme često možemo čuti od nekih vaših kolega i koleginica?
- Uopšte ne pratim šta radi estrada jer jednostavno nemam vremena za to niti mi je to zanimljivo. Ono što mene okupira jeste moja firma i kako se ona razvija.

Slika
Slika

Nije Stanija za mog Stefana

♦ Čuli smo da je Stefan bacio oko na starletu Staniju Dobrojević. Imate li vi nešto protiv toga?
- Ne znam na koga bacaju oko jer toga ima svaki dan, ali Stefan ima stalnu devojku, koju mnogo volim.

Slika

Neće biti sukoba s Draganom

♦ Možete li nam opisati taj nov koncept koji spremate od 1. oktobra, tzv. LB Grand satelitski program?
- O tom-potom.

♦ S obzirom na to da Dragana Mirković već radi nešto slično, može li doći do novih sukoba s njom?
- Mi kao firma moramo da napredujemo i ovo je samo jedan logičan korak ka tome. Nema tu sukoba jer bi to bilo kao da poredite kozmetičke kuće koje na tržište izlaze s novim proizvodom protiv bora. Da li to znači da ne bi trebalo da se pojavi još jedna krema protiv bora? Što želim sebi, želim i drugima, i to ne utiče na moj odnos s Draganom Mirković.
Boba više popušta deci

♦ Koliko se sinovima mešate u njihov izbor, pogotovo kada je odabir devojaka u pitanju?
- Boba i ja se ne mešamo uopšte u njihov odabir devojaka jer oni imaju profil porodice u kojoj žive, tako da mi se uglavnom sviđa njihov izbor devojaka. Ni mi nismo voleli da nam se roditelji mešaju, a zabranjene ljubavi su i najslađe, tako da to ne bi ni imalo efekta.

♦ Ko je liberalniji roditelj, vi ili Boba?
- Tata, svakako. Previše smo ih štitili dok su bili mali. Deca imućnijih roditelja uglavnom su prezaštićena, a oni ipak treba da osete težinu i problematiku života da bi razvili svoju ličnost.

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 11 Jul 2012, 10:38
Korisnikov avatar
rang
rang

Šako Polumenta napravio urnebes u Madoni

Svojim hitovima, poput „Dišem za tebe“, „Nisi, nisi ti“, „Lepša od noći“ i mnogim drugim, doveo je atmosferu do usijanja

Slika

Pevač Šako Polumenta održao je nastup pred 2.000 ljudi u požarevačkoj diskoteci „Madona“! Svojim hitovima, poput „Dišem za tebe“, „Nisi, nisi ti“, „Lepša od noći“ i mnogim drugim, doveo je atmosferu do usijanja! Obožavateljke su mu stalno prilazile da se slikaju sa njim, a neke od njih poklanjale su mu razne stvarčice. Sve u svemu, njegov nastup u „Madoni“ ostaje za pamćenje!

Slika

Slika

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Nora
Post  Tema posta: Re: Estradne veze,veridbe i venčanja  |  Poslato: 11 Jul 2012, 19:36
Korisnikov avatar
rang
rang

Cecin bivši sa bivšom Dače Ikodinovića

Vladimir Cvetković, nakon raskida sa Svetlanom Ražnatović, fotografisan na jednom privatnom bazenu u društvu Milice Dražin

Slika

Maneken i vlasnik DHI klinike Vladimir Cvetković nakon raskida sa Svetlanom Ražnatović stalno je na meti pripadnica nežnijeg pola. Tako je pre nekoliko dana fotografisan na jednom privatnom bazenu u društvu Milice Dražin, Novosađanke široj javnosti poznate po vezi sa Danilom Ikodinovićem, piše Svet!

Milica je bila direktan, ili bar zvaničan, povod za njegov razvod sa Natašom Bekvalac. Vladimir je ispod fotografije koju je Milica Dražin naslovila "Moj drug Cvele" napisao:- Naglasi ovo drugar zbog novinara! Bazen pa trening FFT! – na šta je Milica odgovorila:- Što se novinara tiče neka pišu šta hoće... Bolje za tebe nego za nekog slepca.... Moj drug Cvele!

Kurir

SOPENHAUER

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: NATAŠA BEKVALAC  |  Poslato: 12 Jul 2012, 03:22
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 14:33

Nataša i Kristina Bekvalac: Ludi provod na Adi Bojani!

Slika

Sestre Bekvalac najviše vole da letuju zajedno. Fotografije koje vidite nastale su juče na Kraljičinoj plaži i Adi Bojani u Crnoj Gori. Dok se njen bivši muž Danilo preko Twittera prepucava sa starletama i novinarkama, Nataša ne gubi vreme i ludo se provodi na crnogorskoj obali. Opušteni provod u stilu “dece cveća” očigledno je prijao sestrama ali i momcima koji su bili u njihovom društvu.

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Svet

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: NATAŠA BEKVALAC  |  Poslato: 12 Jul 2012, 03:28
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Krivo je more: Nataša Bekvalac izbegla susret sa Ćazimom i Mandom!

Slika

Pop zvezda Nataša Bekvalac, koja je odnedavno u vezi sa manekenom Vladimirom Vuksanovićem, u Crnoj Gori je izbegla susret sa bivšim ljubavnikom, albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, saznaje Press. Iako je planirala da odsedne u Budvi sa sestrom Kristinom, Nata je otišla na Adu Bojanu kako ne bi srela Ćazima i njegovu devojku Mandu, s kojom je već imala konflikt u Hrvatskoj.
Kako saznajemo, Nataša je proteklog vikenda imala zakazan nastup na primorju zbog kojeg se sa sestrom i uputila u Crnu Goru, ali je u poslednjem trenutku promenila plan.

Slika

Svet

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Vesti sa domaće estradne scene  |  Poslato: 12 Jul 2012, 19:31
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

FANOVI JEDVA DOČEKALI: POSLUŠAJTE NOVU PESMU ĐORĐA BALAŠEVIĆA (VIDEO)

"Osmeh se vratio u grad" najnovija je pesma "panonskog mornara". Čim je objavljena, zaljubljenici u Đoletovu muziku velikom brzinom počeli su da je šeruju na društvenim mrežama.

Slika

Pre nekoliko nedelja omogućili smo vam da zavirite u dom popularnog muzičara, a sada vam predstavljamo novu pesmu Đorđa Balaševića. Fanovi su oduševljeni, ubrzano je šeruju putem društvenih mreža i ostavljaju samo pozitivne komentare sugerišući kantautoru da malo češće snima. Poslušajte panonskog mornara:

Smedia

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: Bejbi bum na estradi  |  Poslato: 12 Jul 2012, 21:39
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

PLAVOKOSA I VRCAVA: JOŠ JEDNA PEVAČICA JE POSTALA MAJKA! (FOTO)

Jedna od najvrcavijih pevačica na našoj estradi dobila je sina! Porođaj je prošao bez problema, ali je pevačica ipak morala da se porodi carskim rezom, iako je prvobitno želela da dete na svet donese prirodnim putem.

Slika

Razlog za carski rez je činjenica da je beba bila krupna, pa su doktori Selmu Bajrami savetovali da se porodi na carski rez, kako bi izbegli eventualne komplikacije, na šta je ona i pristala. Selma se porodila juče popodne u Beču ali planira dolazak u rodnu Tuzlu za dva meseca. Čestitamo!

Smedia

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: NATAŠA BEKVALAC  |  Poslato: 12 Jul 2012, 22:06
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

LETNJA POZA: NATAŠA BEKVALAC KOLABIRALA, ALI JE USPELA DA PROVOKATIVNO PODIGNE NOGU (FOTO)

Sestre Bekvalac uživaju na Adi Bojani sa svojim ćerkicama, ali putem društvenih mreža obaveštavaju javnost o nekim "sitnim dešavanjima" iz privatnih života...

Slika

Lepa pevačica rekla je kako nema otvorene profile na društvenim mrežama, ali je zato njena sestra Kristina veoma ažurna. Postavila je fotografije sa letovanja, ali i zanimljive komentare. Saznali smo da se sekice tek pripremaju za uzbudljivo leto, a trenutno su na Adi Bojani. Kristina nas je obavestila i da je Nata kolabirala, ali se "brzo oporavila", te je ispozirala sa podignutom nogom. Letnje provokacije su počele...

Slika

Slika

Smedia

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: NATAŠA BEKVALAC  |  Poslato: 12 Jul 2012, 22:12
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

Nataša Bekvalac se otrovala, Danilo je ponovo proziva!

Slika

Danilo Ikodinović, nekadašnji vrhunski vaterpolista i bivši suprug popularne pevačice Nataše Bekvalac, ne prestaje da se oglašava na Tviteru, pa je tako prokomentarisao i izjavu koju je Nata dala za Ekskluziv, kada je rekla: “Šta god Danilo pričao i radio, ja sam uvek na njegovoj strani!”
Iako je među njima vladalo naizgled primirje u medijima, jer nisu direktno ništa loše govorili jedno o drugom, ova izjava očigledno je pogodila Ikodinovića, te je juče napisao: - Molim one što kažu da su na mojoj strani, a nikad nisu bili, da ostanu samo na svojoj… Poštenije je… Ako znaju šta to znači.
Očigledno je da je Dača još uvek kivan na svoju bivšu suprugu, a mi možemo samo da naslućujemo zbog čega…
Nataša ovo nije ponovo komentarisala, ali trenutno i nije u mogućnosti, jer muku muči sa nečim drugim. Naime, taman kada je pomislila da će se u pauzama između nastupa sa sestrom Kristinom odmoriti na Adi Bojani, Nata je završila na infuziji zbog trovanja morskim plodovima! No, posao zbog toga nije trpeo.
- Nata je jela morske plodove, od kojih je dobila trovanje. Zbog toga je hitno prebačena u bolnicu. Lekari su je odmah priključili na infuziju kako bi se što brže oporavila, a potom su joj prepisali terapiju. Iako je njeno zdravstveno stanje bilo veoma loše, ipak je kao veliki profesiionalac smogla snage i uspela da održi oba koncerta – naglašava naš sagovornik i otkriva da je Bekvalčeva uspela da izdrži višesatno pevanje i igranje na bini.
“Iako su bolovi u stomaku bili jaki, Nataša je mirovala pred svaki nastup kako bi svoj deo posla pred publikom uradila najbolje. Tako je i bilo. Diskoteke ‘Maksimus’ i ‘Malibu’ bile su krcate, a ona je napravila sjajnu atmosferu. Međutim, to nije sve, taman kada su bolovi malo popustili, nju je prilikom povratka za Beograd zadesio još jedan maler. Otvoreni prozori u automobilu i klima doveli su do toga da se ukočila. Čim je stigla, opet je morala da se obrati lekaru i odmah su joj dali injekcije protiv bolova. Nataša se sada odmara i polako se oporavlja, ali ove muke će joj sigurno dugo ostati u sećanju”, zaključuje naš izvor, a potvrdu ove informacije dobili smo i od Farisa Jume, Natašinog PR menadžera.
- Istina je da je Nataša tokom boravka u Crnoj Gori imala zdravstvene probleme, ali to je nije sprečilo da dva dana zaredom održi vrlo uspešne koncerte – rekao je Juma.

Scandal

Vrh
Nina
Post  Tema posta: Re: NATAŠA BEKVALAC  |  Poslato: 13 Jul 2012, 13:18
Korisnikov avatar
Moderator
Moderator

OPET JOJ SE OMAKLO: NATAŠI "SEVNULE" GAĆICE PRED KAMERAMA

Pevačicu ili tera žestok maler kada se nađe pred kamerama, ili to namerno radi. U svakom slučaju, njeno međunožje ponovo je "ugledalo svetlost dana"

Slika

Nataša Bekvalac gostovala je u Crnoj Gori a za tu priliku odabrala je haljinicu koja nije bila ni uska niti toliko kratka. Bila je taman kakva treba da bude, ali pevačica je ostavila brushalter kod kuće što ovakva odeća nije mogla da sakrije. Čim su se bradavice naježile, odmah su i štrčale ispod garderobe, a baš takva Nata je sela u fotelju i spremila se za intervju. A kada je završila razgovor sa novinarima, pevačica se spremila da ustane, ispružila je prekrštene noge i gaćice su izvirile ispod haljine. Možda ovo nije htela da joj se dogodi, ali njeno međunožje ipak se pokazalo pred kamerama.

Slika

Slika

Smedia

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu