| Autoru |
Poruka |
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
evo me ne znam sta cu sa poljupcima od jutros  kako mi ne bi bio lep dan
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
meti u dzep za kasnije 
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
hocu lazo pametno zboris Molenu mi opet posao ophrvao pojavila se pozdravila poljubila i nestala
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
dobro si prosao  ah ta ceznja... 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
konekcija mi jutros losa posla kao u prici....svaki od mojih ''ucenika'' ( a ima ih 5 ) , dolazi kod mene za stol i nesto raspravljamo oko posla..imaju uvijek milion pitanja sto mi je svakako drago, jer vidim rezultate svog rada ali zar bas svakom od njih 5 mora da smrdi iz usta aaaaaaaaaaaaaaaa, cu se kilnem  zamisljam Casa kako fino mirise na limun, svjez, sa onim dahom od kojeg se ledis i koji te sovjezava  eto..i kako biti normalna Niki..poljubac Laki..cmokac Cas...ah :* ...ceznja ceznja
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
ceznja, led, limun, poljubac, divlja afrika... fijuuuu kakav mix sve mi se u glavi izmesalo 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma zvacu oni nesto nije to Niki ja mislim do nepranja zuba to je ta hrana njihova u pitanju strasno u svakom slucaju 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Uh..sve pamti sta spominjem poslije nabrojanog ne smijem da zamislim sta dolazi  mix u glavi....samo u glavi jesi siguran hahaha Cas... :* idem ljudi da radim...pisemo se kasnije
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
i ja, bolje da se odjavim nego sto visim ko privezak a budaleee...aj radimo malo
|
|
|
|
|
|
|
|