| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Kakav laskavac..fijuuuuuu  ...cijedila bih limun sa tebe,skidala ga prstima... da me malo osvjezi, meni ni ovi vjetrovi ne pomazu kad si ti u pitanju hehe ( kako brzo ucim tvoju skolu ) Naopak ... ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) , dobro jutro i tebi ..ljubac i za tebe.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Hvala Moli uzvracam istom merom, nista manje Cas brate laskas li laskas ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
naopak pozdrav prijatelju ma lako je laskati kad imas inspiraciju Molena uf znaci cedila bi me ne menjam gel za tusiranje ovaj je najbolji 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Vidis ti...izmedju redova je rekao da sam mu ja inspiracija ..pa kako da ga ne pozeli covjek iscjediti ha ha limun bi cjedila, vanilu bi mirisala...ah  jel ovo perverzija mozda? da nismo na pogresnoj temi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
ovo je i perverzija i flert i sve kafana ko kafana 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa sta cemo onda hocemo do kafanskog wc-a, da vidimo mi to  ( tako se kaze  ) sve su oci uprte u nas heheh nema mi Laze jutros...naprosto sam zabrinuta kako joj je leglo ono lisnato tijesto od sinoc 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Dobar dankić svi napokon se sezam otvorio ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
fiju fiju  da u wc-u limunadu pravimo znaci. mi to javno Molena pp ukinuti na forumu. nema laze a ja postavio tekst na sportu i odrzao sam obecanje ali verovatno sam nesto pogresio Vucice pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
sve je javno i transparentno...iako, ako nastavimo prestat ce ljudi da kuckaju...imat ce zauzete ruke  limunada sa vanila secerom...fijuuuuuuuuu ha ha  ( sto djavli je u tebi, znas li to ) Vuki..dobro jutro/dan djevojce:** otvorio se sezam...neke su errorove carobne rijeci upalile sigurno i on mora da je slatkorjeciv kao i ovaj Cas 
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
volem vanil cuker uff nek samo miriši otvara se 5ta čakra al skroz ![[sssss.gif] [sssss.gif]](./images/smilies/sssss.gif) love is on the air ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) Mo ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|