|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Mene prate da me zaskoce i zagute,a tebe sto im se sviđaš,,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
To je tako divno i romanticno. Steta sto forum nij pun tinejdzera de ne zezaj,zelim ozbiljno pisat sad sam procitala tu na netu znas kako tuznu pricu neki muski sto napisao
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Kakva prica jel ljubavna tematika,ili ....
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
je, tuzna, ali bas ljepo napisao taj kako je jedan dan dosao kuci i trazio od zene razvod, naravno zbog ljubavnice naravno zena plakala, on joj ostavio stan , pare ,skoro sve, a ona ga zamolila da ostanu da zive jos zajedno, i nista joj ne treba njegovo samo jos mesec dana zajedno, dok sinu prodju ispiti ali da je on svako vece nosi preko praga od sobe kao prvu bracnu noc i svaki dan je zena bila laksa, jer je ustvari bila bolesna , on to nije znao dok nije dosao kuci jedan dan, kad je umrla kasno a noseci zenu je shvatio da ustvari su zapostavili jedno drugo i da je ustvari jos uvjek zalljubljen u nju
Ma procitaj ,ljepse je
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: je, tuzna, ali bas ljepo napisao taj kako je jedan dan dosao kuci i trazio od zene razvod, naravno zbog ljubavnice naravno zena plakala, on joj ostavio stan , pare ,skoro sve, a ona ga zamolila da ostanu da zive jos zajedno, i nista joj ne treba njegovo samo jos mesec dana zajedno, dok sinu prodju ispiti ali da je on svako vece nosi preko praga od sobe kao prvu bracnu noc i svaki dan je zena bila laksa, jer je ustvari bila bolesna , on to nije znao dok nije dosao kuci jedan dan, kad je umrla kasno a noseci zenu je shvatio da ustvari su zapostavili jedno drugo i da je ustvari jos uvjek zalljubljen u nju
Ma procitaj ,ljepse je Ma lijepo je,ali ne volim tužne štorije,,,,brrrrrrr
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ja volim i tuzne citati ali samo kad je pisano po istinitom dogadjaju
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: ja volim i tuzne citati ali samo kad je pisano po istinitom dogadjaju Ma da,dobro je tko voli,a ja to izbjegavam,preemotivan sam,volim samo happy end,,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
pa citaj bre nece te niko videti da places tu za kompom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] pa citaj bre nece te niko videti da places tu za kompom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jedino cijeli kafic,naime,sad sam vanka,izasao na cugu,zahladilo....hahahahaha
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ma svi bas u tebe gledaju nemaju pametnija posla ti reci d ati upala musica u oko i da leta po oku nikako ne staje zato ti suzi
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 198 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|