Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ja bih se obratila pa samo me uputite gdje je OI
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
dodje oko 15h budi tu 
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Zlobni je napisao: LaYa je napisao: 3. Klitoris Orgazam putem klitorisa za mnoge je žene puno jednostavnije postići od onog vaginalnog za koji su vam potrebna pomagala. Ako ne znate, klitoris je ona mala izbočina prekrivena kožicom koja se nalazi odmah iznad vagine i vrlo je osjetljiva na dodir. Nježno trljanje klitorisa vrlo će brzo izazvati osjećaj ugode. Mnoge žene su priznale kako im čak više prija trljanje područja oko i iznad klitorisa, zato isprobajte sve opcije.
ahhahah mislim zene ako ne znate gde vam se sta nalazi evo objasnjenja EEEEE zivote lutalico, pa neke zene ne znaju ni gde im je klitoris a ovamo izmisljaju neke G tacke ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif) Jel to ono sto se jezikom po njemu 'nako, levo-desno, gore-dole?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja ne znam ja to ne mogu jezikom da dokacim 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
znaci to je
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Molena je napisao: ja ne znam ja to ne mogu jezikom da dokacim  Moli, a da mozes da li bi ? hahahah e ovo su pitanja za vrucu stolicu... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Jos pitas hahaha. Ima jedna prica..moja, erotska..u kojoj u jednom trenutku pisem... dio price '' zabio si mi glavu tamo gdje bih je i sama sebi ponekad zabila '' ...tako nekako. Tako da Zloco moj fini..jasan ti je i moj odgovor 
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Molena je napisao: Jos pitas hahaha. Ima jedna prica..moja, erotska..u kojoj u jednom trenutku pisem... dio price '' zabio si mi glavu tamo gdje bih je i sama sebi ponekad zabila '' ...tako nekako. Tako da Zloco moj fini..jasan ti je i moj odgovor  I kako posle da je ne volis ovako iskrenu i seksipilnu ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
gde vi to zabijate glave ?
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Znam,sve ce zenske ovdje reci,mi to ne radimo,mada je to po meni,najnormalnija stvar....
|
|
|
|
|
|