|
| Autoru |
Poruka |
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Pite ko su tvoji favoriti?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
*Twilight* je napisao: Pite ko su tvoji favoriti? Ti si moji favoriti,,,hahahahhah,sta ima lipa...
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
ja? opaaa cime privilegovana? kod mene nista novo, malo odmaram a posle na voznju uhh Pite Ada puna mesa ne mozes ni da zamislis koji je to praznik za oci svi muski na rolerima u sorcevima a svaki misic ko crtan i onda ide eci peci pec  Sta ima kod tebe?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ima vrućine,opet zagrijalo,radi se i tako,nista posebno,znaci ima macana mišićavih,o yebate led,pazi da ti oči ne ispadnu,,,hahahahah,napisi mi tamo svoj Skype,nesto sam mrdao,da isprobam,,,
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
imas ti moj skype dala sam ti jos pre dve godine nemoj zezat da ga nisi sacuvao?!!! za oci no no sikiriki mogu ja to izdrzati 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: imas ti moj skype dala sam ti jos pre dve godine nemoj zezat da ga nisi sacuvao?!!! za oci no no sikiriki mogu ja to izdrzati  Hhahahah,prije dvije godine,nemam, mijenjao sam aparate pa se vjerojatno zagubilo,ma slagao sam Skype,e sad moram isprobati mogucnosti,ako sam uopce napravio kako valja,cek,jesi li pocela raditi ti,jel godisnji finito!?
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
7-og pocela raditi, imam jos odmora ali ne znam kada cu ga iskoristiti ostatak sto sam planirala necu moci da realizujem, predpostavljeni kazu da nije moguce zbog posla... tako da... verovatno ce to biti to od odmora za ovu godinu Jesi li skoro bio u Opatiju?
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
*Twilight* je napisao: 7-og pocela raditi, imam jos odmora ali ne znam kada cu ga iskoristiti ostatak sto sam planirala necu moci da realizujem, predpostavljeni kazu da nije moguce zbog posla... tako da... verovatno ce to biti to od odmora za ovu godinu Jesi li skoro bio u Opatiju? Pa neznam prije mjesec dana valjda,jedan dan i natrag,imam puno posla,a kad ce odmor neznam,jbote da si blize da odemo na kavu,veceru muziku,da se malko razveselimo,steta,,,,
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
e bas steta pihhh ali ko zna.. mozda se nekada i sretnemo
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
kada o5 posetis Opatiju obavezno uslikaj nesto za mene  Frend moram ici pisemo se, budi pozdravljen
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 303 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|