| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
A jesu li spavali zajedno kad su izasli van,sta pisu tabloidi vasi,tako su dugo cekali,,,hahahah
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Bradpresto Pitt je napisao: Isto tako,Casuale,ne mogu se oteti dojmu da ti se Megi jako jakoooo sviđa,samo se bojis to reci,to iscitavam iz tvojih postova,sto je lijepo,,,,:) a ne pite, ti si izdvojio svoje simpatije i nije korektno da se tu niko mesa. Megi Gigi Tw Marina i Dejana.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
I tolko ti je trebalo da ovo napises,hahahahahha,e sad si me razocarao ko covjek i ko komunista,,ihihhihihi
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Pitt ne znam stvarno nisam im drzala svecu a pravo da ti kazem nesto me ne zanima tudji zivot. Casual ja nisam Pittova simpatija ja sam mu rod i pomoz Bog ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
I kakve veze ima sto su to moje favoritkonje,samo ti daj,pa kom opanci kom adidaske,,,,hihihihi
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Pitt ne znam stvarno nisam im drzala svecu a pravo da ti kazem nesto me ne zanima tudji zivot. Casual ja nisam Pittova simpatija ja sam mu rod i pomoz Bog ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma zna on to Megi,nego se pravi grbav,,,,hahahaha
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Casual zene su te izabrale da najvise flertujes nemoj se brukat cuvaj tu titulu ko oci u glavi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Gle opet zvoni postar,a ne mogu vjerovat...ja dosadnog pismonoše,,,
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
samo mene kritikujes a oni opasnici ce ti sve simpatije pokusati da osvoje. jeste Megi ja kao flertujem najvise. to ti je ono "na vuka povika a lisice meso jedu" i nisu forumasice izabrale nego onaj Naopaki ali sam mu vratio hehe pite koji to postar nosi postu u osam uvece
Poslednji put menjao casual dana 22 Jul 2013, 19:57, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ti covjece bas ne znas uzivati bitno je da imas tu titulu fali se sad tuda po forumu da te trebe vole, uci od Pitta a ne ti se pravdas da ne flertujes, i pokusavas druge spajat samo zatos to su tebe spojilitj sam sebe si ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|