Autoru |
Poruka |
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
MeGi je napisao: sad ste mi dali ideju kako da ubijem dosadu:) bice neke golotinje ?
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ajoooooj Kill me Molena nije mi dosadno kad njega nema, jbt zivot jos ce ispasti da secem vene za Brad Pittom Ali rekla sam vec sto me briga sto ga neki forumasi ne gotive, meni je on ok kao forumas, jer me zasmijava, mislim da stvarno pise duhovito, i jeste volim se saliti sa njim i njega zezati ahahah ali opet ne svidja mi se kada provocira druge , vas koji ga ignorisete, to je malo dosadno.... jeste "uvalim ga" haahah i to je zato sto mi tako smjesno, zabavno, a ne zato sto ga ne gotivim ili on mene iznervira...kako se sve pogresno konta.... Znam, dosadna sam aj necu vise * e da smajli na kraju svake recenice , kako je to Naopaki zapazio:)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Aj da finisiramo ovu koverzaciju, bar sa moje strane Moli ne zelim nikoga da nateram da gotivi nekog ako to ne zeli nikada mi nije ni bila namera, ne znam odakle ti takva misao draga Mo.Ne zanima me ko koga gotivi, ja znam koga ja gotivim i cenim.Pretpostavljam da i oni znaju. Megi nisam video napravio zato sto doticnog ne gotivim, vec zato sto mi smetaju njegovi postovi jedan za drugim pa se nekad zbog toga ne moze ni pisati i nemoj reci da nisam u pravu. Ja bih napravio video bilo ko da je u pitanju ako pise na taj nacin Zmaju, za tebe ce brat Naopaki da napravi video sa golotinjama, obecavam i to za dzaba Toliko od mene, hvala
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
a jel moze s golim forumasicama ? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
moze, ako mi prosledis slike, jer ja takve slike ne posedujem
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
vazi
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
nek ste si vi dogovorili hehehe...kako tu muskarci odrade ma Naopaki, nisi me razumio...ti si napisao Megi da i nju Pitt nervira i da ce ona to jednom priznati bla bla bla....pa sam ti zato napisala. Svi mi pogresno nekada nekoga citamo..evo kao sto je i Megi sada pogresno procitala moj post, ali nema veze...ne mozemo se uvijek ni razumijeti 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ajde, organizacija, ko u vreme Tita, radna akcija! 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Hvala, ali ja dzaba ne idem u akcije...pusti me tog volontiranja na njihovim akcijama. Najvise sexa bilo...tako moja baba zatrudnila  kaze ucestvovala u radnoj akciji gradnje pruge...hahha, jes jes i nakon 9 mjeseci proradi pruga i plac malog djeteta ha ha 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Pa vidis, ni to ti nije lose, uprite onda