Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ponedeonikkkkkkkkk ![[ups.gif] [ups.gif]](./images/smilies/ups.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Iako sam nocas sedeo do kasno, osecam se nekako odmorno
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Naopaki al ti je glupo ovo hahaah strasno Naopak je napisao:
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
ma nemoj...drugima se svidjalo, a ako ovo nije spam hebem li ga sta jeste. I vi's da sam napravio u HD da moze lepo da se vidi...ne moras bas toliko da kritikujes neciji trud.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nemoj da se ljutis odmah, samo kazem Bravo za tvoj trud , al bolje da si napravio video za nekog ko ti ok, a ne za nekog ko nije a video mi je malo i smjesan mislim ideja , video za spamera ahaha
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ja ne vidim sta je....haj Megi opisi mi, onako kako ti znas 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
to nije napravljeno juce vec ima mesec i jace nisam siguran.Meni bas super ideja. a naravno da cu napraviti video za nekog ko mi je drag kao i za ceo forum ako treba al tu cu se maksimalno dati da to bude savrseno...ovo mi bilo samo zezanje P.S. i ne ljutim se samo mi nije jasno zasto ga uvek branis kad se lepo vidi da i tebi ide na zivce iako ti to nikad neces da priznas. cek da stavim smajli da ne bude previse ozbiljno ovo ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Napravio je video gdje pise SPAM ZA SVE PARE BY NAOPAKI Pocetak avatar Nrab Pitta i pise "Najveci spamer ikada zabelezen" i na ostalim slikama forum srbija i onako sve postovi Pittovi jedan z adrugim
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Naopak je napisao: to nije napravljeno juce vec ima mesec i jace nisam siguran.Meni bas super ideja. a naravno da cu napraviti video za nekog ko mi je drag kao i za ceo forum ako treba al tu cu se maksimalno dati da to bude savrseno...ovo mi bilo samo zezanje P.S. i ne ljutim se samo mi nije jasno zasto ga uvek branis kad se lepo vidi da i tebi ide na zivce iako ti to nikad neces da priznas. cek da stavim smajli da ne bude previse ozbiljno ovo ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Odakle tebi da mi ide na zivce ahahaha strasno Meni niko ne ide na zivce, a ako mi bude isao nije mi problem napisat a i ima opcija ODJAVI SE. I ne branim nikoga.
|
|
|
|
|
|