| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
aj....ne tandljaj, nije to lepo izjutra ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
hehehehe ma de nije lepo ko san ste mi obe
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
joj jes me zaebala Laki sinoc s onim citanjem ... zadala sam se u pm i plakala od smijeha na jednoj temi ja pokusavam Tari nesto da objasnim...a Tara ko Tara i ja na kraju napisem objasnila bih ti...ali ne ide, neka samo ti nastavi hahahah  il kad sam Transu napisala...sreca pa si ti ruzan..uuu jbt, bas sam bila bezobrazna. Trans ako citas Izvini  .. msm sve i ad jesi ruzan nije lijepo od mene da ti to tako kazem.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
pa sta mislis sto mene nije bilo? Ja sam se valjala, ma vristala kakve nebuloze, mi smo ovde zlatni 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ludilo hahahaha... a smijala sam se onoj raspravi kad je Zlobni napisao da je bio sa nakaradnom hahahaha..i da su one vrh u sexu jer nisu opterecene kako li vec hahaha  jbm ti zivot..oplakala sam, sreca pa sama u stanu  ono treba nekako iskoristiti...nesto napraviti od onog... Fali Minnie s onom temom intervju hehe
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Hhahah nasla si Ja sam se valja na moj komentar kad mi rekao bezi od takvih a ja rekla ma pobegla samo mi zao sto nisam pre nego posle
joj ima svega, bas mo se istandljali
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
gledaj al su se zenturace razgalamile
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
sedi, eo kafa is lusaj kako mudro zborimo
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
bicu dobar
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahahah...al' si ih dresirala Laki..svaki ti dao 
|
|
|
|
|
|
|
|