| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
A i Bajaga,balasevic,Colic,joksimovic su Srbi pa su napunili Arenu Zagreb,dakle,u pitanju je kvaliteta,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
E bas me nesto ne zanima sta je bilo 50 godina u nazad. I nemoj sa mnom te tvoje ozbiljne argumente. ja samo pisem o onom sto sam citala kad neko hoce odrzat koncert kao da crni djavo s neba sisao,seti se samo kad je lepa brena htela drzat koncert sta je sve ispalo samo zato sto se ona slikala u vojnickom odjelu a kad je colonia dolazila kod nas, *pisu za njih da su drzali koncert nekom zlocinu m sto su i sami reklid a su pjevali nikakve frke nije bilo ko ih voli slusat lepo ode a ko ne voli,nista i aj mjenjaj temu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Uostalom vise su vasi pjevaci zastupljeni kod nas, i brze se probiju nego nasi kod vas. eto i necu vise o tome. ja slusam sve:)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: E bas me nesto ne zanima sta je bilo 50 godina u nazad. I nemoj sa mnom te tvoje ozbiljne argumente. ja samo pisem o onom sto sam citala kad neko hoce odrzat koncert kao da crni djavo s neba sisao,seti se samo kad je lepa brena htela drzat koncert sta je sve ispalo samo zato sto se ona slikala u vojnickom odjelu a kad je colonia dolazila kod nas, *pisu za njih da su drzali koncert nekom zlocinu m sto su i sami reklid a su pjevali nikakve frke nije bilo ko ih voli slusat lepo ode a ko ne voli,nista i aj mjenjaj temu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Uvijek ima protesta i bit ce,ali koncert je odrzan,kako to da su protiv Brene demonstrirali a nisu protiv ostalih,pa zato sto ima za to razloga,ali jos si ti prezelena za to,da bi raspravljala o tome moras jos puno puno jesti kacamaka,uciti,osliskivati...hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Pa kao da je netko nekoga natjerao da dode na koncert hrvatskih grupa u Srbiji ili srpskih u Hrvatskoj,to je stvar ponude i potražnje...
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Zato sto su ti supci ti sto su demonstrirali, eto zato. zato sto samo jos vise sire mrznju. i jesam rekla da necu vise o tome a time vuces za tastaturu e da ti si popio pamet cjelog sveta ahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Zato sto su ti supci ti sto su demonstrirali, eto zato. zato sto samo jos vise sire mrznju. i jesam rekla da necu vise o tome a time vuces za tastaturu e da ti si popio pamet cjelog sveta ahahah Normalno da sam pametan,ja to pokazujem,nema tu prijevare,ali zasto ti isti nisu demonstrirali kad je bio M Ilic,Cola ili Bajaga,nego bas Brena!?
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Upravu si
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Upravu si Ma nisam ja upravu,nego cinjenice i argumenti koje sam ti podastro...nadam se da me neces sad tuziti Senki posto sam te argumentirano savladao,,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
DOBRO JE COVJECE Upravu si ja sam jos krastavac a ti si paradajz
|
|
|
|
|
|
|
|