| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
iskreno pre nisam volela,ali sada volim ma da prisila pod pritiskom alkohola ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
MeGi je napisao: iskreno pre nisam volela,ali sada volim ma da prisila pod pritiskom alkohola ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) znala sam, kao da sbe gledam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahahaha prije ono drzis se za glavu "Bozee gdje me doveli" a poslije, dizes ruke,seces vene Je l cujes kako Pitt razbija case, kazem ja odvrnio narodnjake i igra kolo sa komsinicom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) MeGi bas je tako...
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
U to ime zaigrajmo jedno kolo ojsaaaa ahhaha
|
|
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
moze, ti kolovodja? 
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Mozeeeee al znam samo ono kolo dva koraka levo jedna noga napred pa druga napred, pa dva koraka desno, jedna noga napred pa druga napred i tako stalno Evo i maramicu drzim u ruci Ojsaaaaaa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Ti si jos dobra.Ja znam samo dva levo dva desno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahaha rekli su mi d ase to zove Uzicko kolo samo prati mene i sugurno ces pogresiti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

|
Vazi, ja sam do tebe... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|