|
| Autoru |
Poruka |
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
forum baguje i van standardnog vremena ono oko ponoci
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Sta mislis da bi covjek trebo biti drogiran da bude pametan,,hahahhaah,pa neznam,ali svakako to nije pozitivno u mojim ocima,kad netko slusa te narodnjake,ali nema to veze,nisi mi treba,nego frendika,ali vec da mi simpatija slusa to odmah pedalinka,,,hihihihihi
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
casual nije strasno samo malo, taman dok vrti razmisljas da li stvarno zelis napisati na nekoj temi ono sto si planirao ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Sta mislis da bi covjek trebo biti drogiran da bude pametan,,hahahhaah,pa neznam,ali svakako to nije pozitivno u mojim ocima,kad netko slusa te narodnjake,ali nema to veze,nisi mi treba,nego frendika,ali vec da mi simpatija slusa to odmah pedalinka,,,hihihihihi Da, mislim to. pa ni ja ne razumijem da se tebi ne svidjaju prave narodne pjesme npr od Zorice brunclik da zakopcam jelece ne treba mi nano znaaas da momci vole kad je otkopcano ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma kakva Zorica,nije da ih mrzim,jednostavno te i takve pjesme ne mogu pobuditi u meni emociju,u tome je kvaka...
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Čupka
|
|

rang

Pridružio se: 05 Okt 2012, 15:39 Postovi: 2630
|
MeGi jesi tu? ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ali kazem,tko voli nek izvoli,smo smo razlicite individue,i svi nesto drugo volimo,neka cvate tisucu cvjetova,,,,:)
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
zainatim se klikcem i zaboravim sta sam i zasto napisao
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Cao Cupka, volis li ti narodne pjesme? reci da:)
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 188 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|