Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Picard je napisao: slučajno il' namjerno, sad je prekasno
znaš tu pjesmu sad bih ja trebalo da kazem pamti pa vrati znas tu pjesmu...ali nisam ja tako zlocesta kako ti mislis samo cu da pamtim 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Eh sad bi ti metode koje se tebi sviđaju...nema...idući put budi poslušan dečko pa neće doći do ovoga... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Molena je napisao: Picard je napisao: slučajno il' namjerno, sad je prekasno
znaš tu pjesmu sad bih ja trebalo da kazem pamti pa vrati znas tu pjesmu...ali nisam ja tako zlocesta kako ti mislis samo cu da pamtim  a šta bi ti vratila hmmm
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
GiGi je napisao: Eh sad bi ti metode koje se tebi sviđaju...nema...idući put budi poslušan dečko pa neće doći do ovoga...  ![[tztz.gif] [tztz.gif]](./images/smilies/tztz.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Picard je napisao: GiGi je napisao: Eh sad bi ti metode koje se tebi sviđaju...nema...idući put budi poslušan dečko pa neće doći do ovoga...  ![[tztz.gif] [tztz.gif]](./images/smilies/tztz.gif) Samo se ti srami...neće ti to pomoć... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
GiGi je napisao: Picard je napisao: GiGi je napisao: Eh sad bi ti metode koje se tebi sviđaju...nema...idući put budi poslušan dečko pa neće doći do ovoga...  ![[tztz.gif] [tztz.gif]](./images/smilies/tztz.gif) Samo se ti srami...neće ti to pomoć...  postoji li šansa da me ti kazniš? ![[onavucega.gif] [onavucega.gif]](./images/smilies/onavucega.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Samo ako Senka na mene prebaci tu ovlast... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
ma 'oće Senka, kako neće raspisala natječaj ovih dana
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Al upozoravam te...u horoskopu mi piše da sam opasna...jesi li siguran da to želiš? 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
ma ožeži, ti to inače po goloj guzi ili?
|
|
|
|
|
|