| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Senka je napisao: GiGi kako je na Jadranu plavom...kupaš li se?
Na Jadranu sunčano i jako vruće... Kupam se kupam...uspjela sam već postići brončanu boju kože... ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Alek
|
|

Pridružio se: 10 Jul 2013, 14:30 Postovi: 238
|
Senka, prvo,slabo ima aktivnih foruma,a ja trazio neki gde ima ljudi..drugo- imam i ja par prijatelja.. Jel odgovor dovoljan?
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46373
|
Jaaaoooo...blago tebi...uživaj za sve nas... Ja ovog ljeta ne idem nigdje... ![[uzas.gif] [uzas.gif]](./images/smilies/uzas.gif)
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
nisu ti to pravi prijatelji cim su te poslali ovdje-u ovu ludaru ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Alek
|
|

Pridružio se: 10 Jul 2013, 14:30 Postovi: 238
|
MeGi je napisao: nisu ti to pravi prijatelji cim su te poslali ovdje-u ovu ludaru ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) dozvoli da sam procenim
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46373
|
Alek je napisao: Senka, prvo,slabo ima aktivnih foruma,a ja trazio neki gde ima ljudi..drugo- imam i ja par prijatelja.. Jel odgovor dovoljan? Naravno...nemoj se ljutiti zbog naše znatiželje...jasno ti je,valjda,da je to u ljudskoj prirodi...pogotovu ženskoj... ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ja prošlog ljeta nisam išla nikamo posebno...al ovo ljeto sam spojila posao i uživanje...  Megi...trebamo istražiti Alekove prijatelje na forumu... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
sto prije toga budes svesna manje ce biti bolno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Gigi ma koga shisha ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pic...koga si to opičio na avatar? Nešto mi poznato izgleda...
|
|
|
|
|
|
|
|