| Autoru |
Poruka |
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46373
|
Nikita je napisao: ae Mili Duso ja necu da se otimam , i onako sam lakirla nokte uvece cu da te prigrabim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) inace kod mene kuvanje u zavrsnoj fazi ....domaca supa, peceno pile, krompirici i onaj moj desert u casi (desert gotov ) ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Daj recept za desert...
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Senka je napisao: Nikita je napisao: ae Mili Duso ja necu da se otimam , i onako sam lakirla nokte uvece cu da te prigrabim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) inace kod mene kuvanje u zavrsnoj fazi ....domaca supa, peceno pile, krompirici i onaj moj desert u casi (desert gotov ) ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif) Daj recept za desert... POTREBNO JE 250 g očišćenih breskvi, čaša kisele pavlake, 100 ml slatke pavlake, 2 kašike meda(ja sam stavila secer u prahu) PRIPREMA Umutite slatku pavlaku, pa je sjedinite sa kiselom pavlakom , ne mutite nego viljuskom lagano vrtite ,dadjte med( secer u prahu). U pripremljen krem umešajte komadiće breskve, razlijte u čaše i ohladite u frižideru.
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
LaYa je napisao: Nikita je napisao: LaYa je napisao: UtherPendragon je napisao: kad bi imala onu kapu mozda bi i znala to ces ti meni srediti, odstampati logo, ha? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) aha i meni obecao nekad nesto ....pa corak , ali ok doce maca na vratanca ko sto kazu ali ja cu da sacekam spremna ima da tom macoru zalupim vrata onda pred nosom da ga promaja oduva ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ja dobio moj poklon, tj moja deca  okacila sam na autorskim radovima  videla sam lepo je ali sto se doticnog tice samo cu ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46373
|
LaYa je napisao: Nikita je napisao: LaYa je napisao: UtherPendragon je napisao: kad bi imala onu kapu mozda bi i znala to ces ti meni srediti, odstampati logo, ha? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) aha i meni obecao nekad nesto ....pa corak , ali ok doce maca na vratanca ko sto kazu ali ja cu da sacekam spremna ima da tom macoru zalupim vrata onda pred nosom da ga promaja oduva ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ja dobio moj poklon, tj moja deca  okacila sam na autorskim radovima  Vidjela sam poklon...divno je... Mogao bi on nama uraditi nešto forumsko... ![[smiley1298.gif] [smiley1298.gif]](./images/smilies/smiley1298.gif)
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
e da Senka ovako izgleda , samo ja nisam pomesala voce nago redjala pa mi lepse izgleda  
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
sta ja ?
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
UtherPendragon je napisao: sta ja ? sta ti ???? ae sus !obecanje ludom verovanje toliko ![[dodjiakosmes.gif] [dodjiakosmes.gif]](./images/smilies/dodjiakosmes.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
kaze nikita uteru da si joj nesto obecao a nisi ispunio, ja tako skontala ![[smiley1298.gif] [smiley1298.gif]](./images/smilies/smiley1298.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki