| Autoru |
Poruka |
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46373
|
LaYa je napisao: aha, vise si u ljubaunom, aj sad, nagari ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
ae Mili Duso ja necu da se otimam , i onako sam lakirla nokte uvece cu da te prigrabim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) inace kod mene kuvanje u zavrsnoj fazi ....domaca supa, peceno pile, krompirici i onaj moj desert u casi (desert gotov ) ![[m04110.gif] [m04110.gif]](./images/smilies/m04110.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46373
|
UtherPendragon je napisao: hocu lazice al da ti je ja licno metnem na glavu ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Ovaj je prešišao Casa u flertu... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
hehehehe lazica i jaje
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
UtherPendragon je napisao: hocu lazice al da ti je ja licno metnem na glavu ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) ooooket, bicu glavna sa kapom i logom  a posle cemo da bizmismujemo, cu pravim nagradnu igru i poklanjam kapidzone 
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Senka je napisao: UtherPendragon je napisao: hocu lazice al da ti je ja licno metnem na glavu ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) Ovaj je prešišao Casa u flertu... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) cut senka, barim ga za kapu ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
LaYa je napisao: UtherPendragon je napisao: kad bi imala onu kapu mozda bi i znala to ces ti meni srediti, odstampati logo, ha? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) aha i meni obecao nekad nesto ....pa corak , ali ok doce maca na vratanca ko sto kazu ali ja cu da sacekam spremna ima da tom macoru zalupim vrata onda pred nosom da ga promaja oduva ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
gde to 'ocu i ja da gledam smesnu kameru
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
UtherPendragon je napisao: hehehehe lazica i jaje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ti gledas "jbte ne mogu jaje da razbijem" 
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Nikita je napisao: LaYa je napisao: UtherPendragon je napisao: kad bi imala onu kapu mozda bi i znala to ces ti meni srediti, odstampati logo, ha? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) aha i meni obecao nekad nesto ....pa corak , ali ok doce maca na vratanca ko sto kazu ali ja cu da sacekam spremna ima da tom macoru zalupim vrata onda pred nosom da ga promaja oduva ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ja dobio moj poklon, tj moja deca  okacila sam na autorskim radovima 
|
|
|
|
|
|
|
|