| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Iskrice... Ajme kako fino miriše ta kavica... Jesi mi dobro danas? Jesi ručala? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Gigić divnO sam malo sam bila vredna i tako ![[pocisti.gif] [pocisti.gif]](./images/smilies/pocisti.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
E da znaš da sam i ja jutros bila vrijedna...s cimericama sam malo počistila jer večeras jedna od njih slavi rođendan pa da nam na nešto liči ova naša ludara... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
GiGi je napisao: E da znaš da sam i ja jutros bila vrijedna...s cimericama sam malo počistila jer večeras jedna od njih slavi rođendan pa da nam na nešto liči ova naša ludara...  znaČi biti če žurkicaaaaaa divno ja danas krećem sa nekim čišćenjem ![[stars1.gif] [stars1.gif]](./images/smilies/stars1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Da, da...žuuurkaaa... Jesi li čula novi uradak Huljića i ekipe? Meni se više sviđa ja sam rojen da mi bude lipo... 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
saD ču čujem obozavam da kud se nisam udala za nekog DALMATINCA ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|