Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 19 Jul 2025, 20:52

Autoru Poruka
MeGi
Post  Tema posta: Re: Preporuči film.  |  Poslato: 15 Jul 2013, 20:39
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

meni ovaj dobar
sigurno su ga svi davno gledali:)

Slika

Vrh
Picard
Post  Tema posta: Re: Preporuči film.  |  Poslato: 15 Jul 2013, 21:11
Korisnikov avatar
P
P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58

Žex je napisao:
Ne znam da li će ovo moje pisanje uticati ako ikada budem aplicirao za američku vizu... hah

Evo ga ceo spisak pobednika do 1971-e, pa ću ukratko da ih ocenim

2012 - "Argo" -----------------Đubre ( tako je )
2011 - "The Artist" ---------- Nemi dosadni film ( najveća glupost koju gledah u kinu)
2010 - "The King's Speech" -- Nezanimljiv (prvi put sam se digao iz kina u pola filma)
2009 - "The Hurt Locker"--- Iako je ratna drama bolji je od Arga za klasu (bolji, ali i dalje patetičan, Hollywood na Bliskom Istoku)
2008 - "Slumdog Millionaire"-- Perfektan (zaslužen Oskar)
2007 - "No Country for Old Men" --Odlično ostvarenje u kome me je Havijer Barden oduševio svojom izvrsnom glumom ( [top88.gif] )
2006 - "The Departed" --Dobar i dinamičan film, ali ne i za Oskara (najbolji Scorsese, odličan)
2005 - "Crash"--- Može da se gleda... (nisam gledao)
2004 - "Million Dollar Baby" --- Izvrstan (dobar, dobar, čitao sam i knjigu, to je kratka priča od kojih 20 stranica)
2003 - "The Lord of the Rings: The Return of the King" --- Kao ljubitelj Tolkina biću malo subjektivan ... ODLIČNO, ODLIČNO, ODLIČNO (ne bih ništa nadodavao)
2002 - "Chicago" - Ne mogu da se setim ovog filma (neki mjuzikl, nisam gledao)
2001 - "A Beautiful Mind" - Rasel Krou na vrhuncu slave (sjajno)
2000 - "Gladiator" - Rasel Krou blizu vrhunca slave (opet sjajno)
1999 - "American Beauty" - SAVRŠEN FILM (nisam gledao, ali hoću)
1998 - "Shakespeare in Love" - Nisam gledao (gledao, bolje da nisam, iako je Claire Danes i dalje jedna od najboljih glumica)
1997 - "Titanic"- Odličan rimejk (super film, kao i većina u kojima glumi LDC)
1996 - "The English Patient"- Ništa specijalno... (nisam gledao)
1995 - "Braveheart" -Mel Gibson me uvek oduševi (odličan, kao i Apocalipto)
1994 - "Forrest Gump" - SAVRŠEN FILM (gledao 5 puta, barem)
1993 - "Schindler’s List" - SAVRŠEN FILM (odličan, dodao bih i film "The Pianist" koji mi je možda mrvicu i bolji)
1992 - "Unforgiven" - Ne znam, moguće da nisam gledao (ne sjećam se filma)
1991 - "The Silence of the Lambs" - Jedan od omiljenih (jeben film, gledao sam cijelu trilogiju i dobra je unatoč lošim kritikama)
1990 - "Dances With Wolves" - Kevin Kostner i nezaboravna avantura... Pamtim kada sam sa školom išao u bioskop da gledam ovaj film (ništa posebno)
1989 - "Driving Miss Daisy" - Nisam gledao (ni ja)
1988 - "Rain Man" - Super... Nemam reči (odličan)
1987 - "The Last Emperor"- Poslednji Kineski Car je na mene ostavio snažan utisak (nisam ni jednom odgledao cijeli film )
1986 - "Platoon" - Verovatno neki vijetnamski treš (nepoznat)
1985 - "Out of Africa" ? (nepoznato)
1984 - "Amadeus" - ? (nisam gledao)
1983 - "Terms of Endearment" ? (nepoznat)
1982 - "Gandhi" ? (nisam gledao)
1981 - "Chariots of Fire" ? (pamtim po jednom od najboljih soundtracka ikad, Vangelis - Chariots of fire)
1980 - "Ordinary People" ? (nepoznat)
1979 - "Kramer vs. Kramer"- Dastin Hofman... Super ostvarenje (dobar)
1978 - "The Deer Hunter"- Antologijski film. Neverovatno... (nisam gledao)
1977 - "Annie Hall" ? (???)
1976 - "Rocky" - Ovo osvojilo Oskara ? Strašno... (hahaha)
1975 - "One Flew over the Cuckoo's Nest" - SAVRŠEN FILM (Jack Nicolson stvoren za uloge luđaka)
1974 - "The Godfather Part II" - Ako je moguće da mi neko poveruje - Nisam gledao... (pogledaj, odličan film)
1973 - "The Sting"- Bravo za Žaoku... (nisam gledao)
1972 - "The Godfather" - Ako je moguće da mi neko poveruje - Nisam gledao.. (pogledaj)
1971 - "The French Connection" - Poznato mi al' ne mogu da se setim (???)
.......................

Vrh
Žex
Post  Tema posta: Re: Preporuči film.  |  Poslato: 15 Jul 2013, 21:25
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33

Kako ja vidim imamo sličan ukus bro.
Skoro da se potpuno slažemo oko ovih filmova...

E da... The Pianist je bolji od većine filmova koji su na ovoj listi... To je fakat

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Preporuči film.  |  Poslato: 17 Jul 2013, 13:28
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Slika

Vrh
UtherPendragon
Post  Tema posta: Re: Preporuči film.  |  Poslato: 17 Jul 2013, 21:58
Korisnikov avatar
Razarač
Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36

Picard je napisao:
UtherPendragon je napisao:
Naslovu: Preporuči film.

Picard je napisao:
Žex je napisao:
Ne znam da li će ovo moje pisanje uticati ako ikada budem aplicirao za američku vizu... hah

Evo ga ceo spisak pobednika do 1971-e, pa ću ukratko da ih ocenim

2012 - "Argo" -----------------Đubre ( tako je ) zestoko
2011 - "The Artist" ---------- Nemi dosadni film ( najveća glupost koju gledah u kinu)cudan
2010 - "The King's Speech" -- Nezanimljiv (prvi put sam se digao iz kina u pola filma)bezveze
2009 - "The Hurt Locker"--- Iako je ratna drama bolji je od Arga za klasu (bolji, ali i dalje patetičan, Hollywood na Bliskom Istoku)ne gledam
2008 - "Slumdog Millionaire"-- Perfektan (zaslužen Oskar)negledan ali izgleda greska
2007 - "No Country for Old Men" --Odlično ostvarenje u kome me je Havijer Barden oduševio svojom izvrsnom glumom ( [top88.gif] )videcemo
2006 - "The Departed" --Dobar i dinamičan film, ali ne i za Oskara (najbolji Scorsese, odličan)taj ne ume da snimi los film
2005 - "Crash"--- Može da se gleda... (nisam gledao)onako
2004 - "Million Dollar Baby" --- Izvrstan (dobar, dobar, čitao sam i knjigu, to je kratka priča od kojih 20 stranica)gledati
2003 - "The Lord of the Rings: The Return of the King" --- Kao ljubitelj Tolkina biću malo subjektivan ... ODLIČNO, ODLIČNO, ODLIČNO (ne bih ništa nadodavao)savrseno
2002 - "Chicago" - Ne mogu da se setim ovog filma (neki mjuzikl, nisam gledao)iako sam skeptik na mjuzikle ovo je nesto neocekivano dobro
2001 - "A Beautiful Mind" - Rasel Krou na vrhuncu slave (sjajno)rasel vrana odlican glumac
2000 - "Gladiator" - Rasel Krou blizu vrhunca slave (opet sjajno)pravi film spektakl
1999 - "American Beauty" - SAVRŠEN FILM (nisam gledao, ali hoću)jao ..mnogo dobar
1998 - "Shakespeare in Love" - Nisam gledao (gledao, bolje da nisam, iako je Claire Danes i dalje jedna od najboljih glumica)bljak
1997 - "Titanic"- Odličan rimejk (super film, kao i većina u kojima glumi LDC)naterao se da gledam zbog kejt vinslet i mnogo je lepa
1996 - "The English Patient"- Ništa specijalno... (nisam gledao)glumci dobri sve dobro..ali nesto fali
1995 - "Braveheart" -Mel Gibson me uvek oduševi (odličan, kao i Apocalipto)odlican film ludi max u suknjici..postovanje za gibsona
1994 - "Forrest Gump" - SAVRŠEN FILM (gledao 5 puta, barem)gledao nebrojeno puta i zakljucio..film koji velica idiotizam i od toga pravi bajku
1993 - "Schindler’s List" - SAVRŠEN FILM (odličan, dodao bih i film "The Pianist" koji mi je možda mrvicu i bolji)krajnje cionisticki film na momente bljutavo patetican
1992 - "Unforgiven" - Ne znam, moguće da nisam gledao (ne sjećam se filma)dobar pokusaj klinta da se vrati u vestern
1991 - "The Silence of the Lambs" - Jedan od omiljenih (jeben film, gledao sam cijelu trilogiju i dobra je unatoč lošim kritikama)sta reci..SER entoni
1990 - "Dances With Wolves" - Kevin Kostner i nezaboravna avantura... Pamtim kada sam sa školom išao u bioskop da gledam ovaj film (ništa posebno)nja nja deciji film
1989 - "Driving Miss Daisy" - Nisam gledao (ni ja)lep film i odlicni glumci..preporuka
1988 - "Rain Man" - Super... Nemam reči (odličan)majstorski
1987 - "The Last Emperor"- Poslednji Kineski Car je na mene ostavio snažan utisak (nisam ni jednom odgledao cijeli film )preambiciozan
1986 - "Platoon" - Verovatno neki vijetnamski treš (nepoznat)mislim da sam ga gledao i da uopste nije los
1985 - "Out of Africa" ? (nepoznato)prvi puta cujem
1984 - "Amadeus" - ? (nisam gledao)remek delo
1983 - "Terms of Endearment" ? (nepoznat)?
1982 - "Gandhi" ? (nisam gledao)gledao..i to je to
1981 - "Chariots of Fire" ? (pamtim po jednom od najboljih soundtracka ikad, Vangelis - Chariots of fire)nemam pojma
1980 - "Ordinary People" ? (nepoznat)nemam pojma
1979 - "Kramer vs. Kramer"- Dastin Hofman... Super ostvarenje (dobar)onako
1978 - "The Deer Hunter"- Antologijski film. Neverovatno... (nisam gledao)meni licno nerazumljiv i dosadan
1977 - "Annie Hall" ? (???)sta je ovo ?
1976 - "Rocky" - Ovo osvojilo Oskara ? Strašno... (hahaha)smesan
1975 - "One Flew over the Cuckoo's Nest" - SAVRŠEN FILM (Jack Nicolson stvoren za uloge luđaka)matori djavo dok je bio mlad..jedan od najboljih
1974 - "The Godfather Part II" - Ako je moguće da mi neko poveruje - Nisam gledao... (pogledaj, odličan film)srami se ti sto gledao nisi
1973 - "The Sting"- Bravo za Žaoku... (nisam gledao)vrhunac
1972 - "The Godfather" - Ako je moguće da mi neko poveruje - Nisam gledao.. (pogledaj)srami se
1971 - "The French Connection" - Poznato mi al' ne mogu da se setim (???)kao kroz maglu
.......................

toliki post i toliki trud meni na pp,
pa zlatan si
hehe

heheheh pici mislim da ovo nesto znaci

Vrh
Picard
Post  Tema posta: Re: Preporuči film.  |  Poslato: 17 Jul 2013, 22:02
Korisnikov avatar
P
P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58

a budale :lol:
skopira on i moj pp
:lol:

Vrh
UtherPendragon
Post  Tema posta: Re: Preporuči film.  |  Poslato: 17 Jul 2013, 22:04
Korisnikov avatar
Razarač
Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36

aj neka ga..zajebacu nesto jos gore :D

Vrh
GiGi
Post  Tema posta: Re: Preporuči film.  |  Poslato: 19 Jul 2013, 19:46
Korisnikov avatar
Karolina Riječka

Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13

Žex je napisao:
E da... The Pianist je bolji od većine filmova koji su na ovoj listi... To je fakat

Ja obožavam Pijanista...jedan od najboljih filmova koje sam ikad gledala... [top88.gif]
Hvala na preporuci za romantične filmove...većinu sam gledala...al našla su se dva koja nisam... :)

tamo gdje nitko ne bi plesao
na vrhu Hendrixovog mosta
i to mi ne bi bilo dosta...

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Preporuči film.  |  Poslato: 23 Jul 2013, 23:54
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

Sigurna kuća
upravo odgledan [podrzavam.gif]

phpBB [media]

Vrh
MAD BOOKSELLER
Post  Tema posta: Re: Preporuči film.  |  Poslato: 24 Jul 2013, 00:01
rang
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33

Гледо јуче... Потревља... Пише комедија, али... није, верујте.

Мало музике из филма...

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu