| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ide mori ide ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
cuti bre, kao neka cuj jel moras sve da izlaprdas
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
LaYa je napisao: ne ide uz uzo?  nisam naopak zakasnila, listam sad imala bih samo jedno pitanje tj konstataciju da znam sto me birate klopa bre muskarci! e jbg ja znam sto se mene tice zasto, a za druge nemam pojma, iako je veoma nezahvalno izbaciti bilo koga, posebno od onih sto je Cas izabrao...pa birao birao i nasao slabu tacku, skidam kapu ja cu prvo klopu pa tortu i na kraju malo da se slegne, a onda pivo
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
mislis naopacki da mi dobijamo samo casove oglabotine ?
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
torta i pivo? e brljo jedna 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
LaYa je napisao: cuti bre, kao neka cuj jel moras sve da izlaprdas evo tutim oma sad ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
UtherPendragon je napisao: mislis naopacki da mi dobijamo samo casove oglabotine ? hahahaha ma jok bre nametn'o mi da izbacim meni drage forumasice i izabrao bas one meni najdraze lisac LaYa je napisao: torta i pivo? e brljo jedna  hehehe lepo rekoh da se slegne brljo bre...pa onda
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
dodaj na to i lubenicu barem ..torta pivo lubenica ...stoka 
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Iskra je napisao: LaYa je napisao: cuti bre, kao neka cuj jel moras sve da izlaprdas evo tutim oma sad ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif) to bilo za utera, hahahaha 
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
a, si vido zmaju a zmaj najvise voli pivo i lubenicu 
|
|
|
|
|
|
|
|