| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ma kakva muka sa penom il bez ![[pivce.gif] [pivce.gif]](./images/smilies/pivce.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Hvala ti punooooooooo Ja cu da srknem na brzaka i moram da idem , ujutro necu moci da oci otvorim laku noc budnima i dobru zabavu zelim ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
nockaaaa Nikita lep odmor ti zelim ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Niki pozdrav
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
otkocio se forum, jel radi kafana da se isponapijamo kolektivno za kraj ovog ludog forumskog dana
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
ma gde kraj, a posebno lud?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
aj uzivajte
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
ustaj vojskoooooooooooooooooo
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Утер, ша сам ја реко, кад сам пошо на пут, м? Па ова дечурлија су направила пичвајз. Свађају се пљују, псују, нуде разноразне органе на увид и на пробу укуса... страота Божа! И кад ја реко: води рачуна о форумској живини, ти достојанствено изјави: на форуму постоје само даме и ђентлмени. Видох ја њихово ђентлменско добро јутро, добар дан и лаку ноћ. Ал ајд, заиграла се деца, поправиће се, мислим по тежини...
А, да... Изгледа да су људи толико навикли на смајлије, да не могу да схвате "шта је песник тео да каже" ако не стави барем туце смајлија. Смајлији су код читалаца произвели неосетљивост на некадашње фине преливе ироније, самоироније, сатире или бенигне шале, у текстовима...
Замијетио сам да су људи у говорној комуникацији почели да употребљавају вербалне смајлије. Као да нису сигурни да ли ће саговорник то што су рекли да схвати као да су изговорили нешто озбиљно, прекорно, или су се шалили, или су речи пресвукли иронијом. Тако се чешће појављују изрази: ма зезам се, шала бро, озбиљно мислим... итд.
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Ево кафе за вампире!      Посебно две кафе за Утера, двоглавог змаја! За сваку главу обашка!  
|
|
|
|
|
|
|
|