| Autoru |
Poruka |
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Bradpresto Pitt je napisao: Nisam ja tu da budem lijep,zfpgodan plav i visok,nego pametan abnormlano,,,,buahahahah pametan si do moga abnormalno ko prasac neki samo grokces i bauhauces nemas veze sa zivotom
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Kakav crni humor pitt ne ide to uz tebe Bice vam na vjencanju kupus salata, je l vam odgovara....domaci ribani, besplatno od mene ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Naopak je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Nisam ja tu da budem lijep,zfpgodan plav i visok,nego pametan abnormlano,,,,buahahahah pametan si do moga abnormalno ko prasac neki samo grokces i bauhauces nemas veze sa zivotom M dobro Naopaki i sam znas da sam iznad prosjecno pametan i nacitan,onda mi nije ni zao sto sam ruzan,usput imam i vikendicu,,,hihihihihihi
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Opaaaaaa, je l ti to njega pozivas za vikend u vikendicu Ovo muvanje ide brze nego sto sam mislila a kupus jos nije izrodio a ja vam obecala salatu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Opaaaaaa, je l ti to njega pozivas za vikend u vikendicu Ovo muvanje ide brze nego sto sam mislila a kupus jos nije izrodio a ja vam obecala salatu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Megi ti si opterecana tim homosexualizmom,primijetio sam,sta je u pitanju,kazu oni koji previse kao to pricaju da su latentni,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Da nismo mozda ja i ti Megi zaljubljeni u istu trebu,,opaaaaa
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Kako Pitt pjeva Naopakom : " Sada si sasvim blizu kraj mene ja nisam visse tamo na sceni za tebe ja sam samo zvijezda i niceg drugog nema u meni Tebi je vazno moje imeee da kazes forumnasima sa njim sam biooo" E necu vise. Naopaki izvini i ti Pitt ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Mene to isto brine Pitt al za stvarno kako si pogodio
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
MeGi je napisao: Opaaaaaa, je l ti to njega pozivas za vikend u vikendicu Ovo muvanje ide brze nego sto sam mislila Megi zamolicu te kao drug....pusti to.
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Necu vise aj al nemojte ni vi da smarate.
|
|
|
|
|
|
|
|