|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
O to i slijepac vidi,a to sto se ti pravis grbava i kao oces biti pristojna,to je drugi par opanaka,,,hahahaha
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sorry Pitt al ja sam sirotinja imam samo jedne opanke i to male, palac mi izvirio al i dalje ih nosim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Naopaki,mislim da ti je bilo pametnij da nisi postavio slike svoje,jer si izazvao kontraefekt,jebga,nisu bas trebe poludjele za tobom,da nisi stavio fotke,jos bi imao nekakve sanse,ovak,tesko tesko,,,,ihihihihhi
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Iskreno Naopak mislim da smo ja i ti malko poružni,jedino sto sam ja strahovito pametan,a ti,ruku na srce,i nisi bas ,,.bez ljutnje to je moje misljenje,,,,hiihhihihi
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Bradpresto Pitt je napisao: Naopaki,mislim da ti je bilo pametnij da nisi postavio slike svoje,jer si izazvao kontraefekt,jebga,nisu bas trebe poludjele za tobom,da nisi stavio fotke,jos bi imao nekakve sanse,ovak,tesko tesko,,,,ihihihihhi zabole me za sansu i ne trazim je...a za tebe su svi bred pitt vid'o sam te sliko si se ko neka pi*kica u kupatilu
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Naopak je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Naopaki,mislim da ti je bilo pametnij da nisi postavio slike svoje,jer si izazvao kontraefekt,jebga,nisu bas trebe poludjele za tobom,da nisi stavio fotke,jos bi imao nekakve sanse,ovak,tesko tesko,,,,ihihihihhi zabole me za sansu i ne trazim je...a za tebe su svi bred pitt vid'o sam te sliko si se ko neka pi*kica u kupatilu Pa dobro ja priznajem da sam poruzan u kupatili van,ali sam pametan i imam nekretnine,buahhaahhaah,cak sam ponekad i duhovit,,,,ihihihhi
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ja sam najpametnija, a vi se slikajte u wc-u , ma gdje god ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nisam ja tu da budem lijep,zfpgodan plav i visok,nego pametan abnormlano,,,,buahahahah
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma ti si ovdje da se hvalis svojim nekretninama ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Ma ti si ovdje da se hvalis svojim nekretninama ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Normalno imam nepokretnu babu,,,hahahah
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 236 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|