| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Naopaki Nisu svi isti Ljudi, nasiljem nista ne postizete sedite , pricajte kao ljudi na kraju cete i na pivo otici Ja mislim da ste vi zaljubljeni u istu zensku ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Neznam Naopaki ono na slici sto si postavljao se doimas mi se bas nesto mlad,oko 50 kuka tu negdje,ne znaci ako si glup da si mlad,to je samo zato sto si neobrazovan,,,ihihhihihihi,bez ljutnje,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Nismo mi zaljubljeni u istu zensku,on je zaljubljen u tebe Megi,prema tome nismo u istu,a meni se sviđa neka sasvim drugaaaaa....
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
joooj Pitt al si sad odvalioooooooo Postoje dve vrste budala, budale i one sa diplomom ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Nismo mi zaljubljeni u istu zensku,on je zaljubljen u tebe Megi,prema tome nismo u istu,a meni se sviđa neka sasvim drugaaaaa.... Ne lupaj, da te ne bih ja lupila Kad bolje razmislim vrlo je moguce da ste zaljubljeni jedan u drugog:)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
To se tjese naki,pa iz aviona se vidi da Naopak oblijece oko tebe ko satelit oko Zemlje...
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pitt to samo ti vidis, a tvoj vid je, ufff kao u Milana Tarota sve sama istina ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Sorry Megi kad si vec rekla da smo kao zaljubljeni u istu zensku,morao sam ti argumentirano odgovorit,i to je to!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ti i argumenti dva najbolja druga ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
sa njim samo na bojno polje a nisam zaljubljen ni u koga Bradpresto Pitt je napisao: Neznam Naopaki ono na slici sto si postavljao se doimas mi se bas nesto mlad,oko 50 kuka tu negdje,ne znaci ako si glup da si mlad,to je samo zato sto si neobrazovan,,,ihihhihihihi,bez ljutnje,,, Znaci gledo si me pederu....bez od mene sotono
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
|