|
| Autoru |
Poruka |
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: imam zivot i van kompa verovali ili ne ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nisam ja rekao da nemas drugi zivot,daleko bilo,nego ode cim ja dođoh umjesto da uskliknes-"Evo Pitta"...ili nekakvu drugu parolu,,hahahahah
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
E da i rekao sam onom Naopakom,znas onog sto sve pozdravlja,da ti se vise ne udvara,jer to mi je,iskreno receno,bezveze....
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
hahahaha Cim sam tvoj nick ugledala, zbrisala sam jer sam znala da ces nesto kritikovati. I jesam li bila upravu? Jesam. Kritikovao si pitanja koja postavljam na vrucoj stolici ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma jesam,jer zasto nema novih na vrucoj sjedalici...kad vidim nekog tko je vec bio,odmah pomislim da je to manipulacija...
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Da se razumijemo,nemam nista protiv vruce stolice,i ja volim o nekome cuti nesto novo,ali da budu neki po stoti x,i svaki put med i mlijeko,pa nemre to tako,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma da, svi manipulisu i gledaju da izvuku neku korist. Misle da ako su vise puta na vrucoj stolici da ce doci do vrha-postat moderatori Naopaki se ne udvara meni, mozda se tebi udvara. Progledaj Pitt vec jednom
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Da se razumijemo,nemam nista protiv vruce stolice,i ja volim o nekome cuti nesto novo,ali da budu neki po stoti x,i svaki put med i mlijeko,pa nemre to tako,,, A ti si ljubomoran sto si mljeko a ne med. Mljeko ima kraci rok trajanja a med moze duuugoooooooo trajat ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Ma da, svi manipulisu i gledaju da izvuku neku korist. Misle da ako su vise puta na vrucoj stolici da ce doci do vrha-postat moderatori Naopaki se ne udvara meni, mozda se tebi udvara. Progledaj Pitt vec jednom Jbote fala ti na njemu,ali da sam zensko neeee,nije moj tip,stono ti jednom rece,vidis usla si u legendu,kad te cirptiram,,hahahahh
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Da se razumijemo,nemam nista protiv vruce stolice,i ja volim o nekome cuti nesto novo,ali da budu neki po stoti x,i svaki put med i mlijeko,pa nemre to tako,,, A ti si ljubomoran sto si mljeko a ne med. Mljeko ima kraci rok trajanja a med moze duuugoooooooo trajat ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa jesam ljubomoran,normalno,kazu mala doza ljubomore je cak i pozeljna,,buhahhaahah
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Megi ljubim te u oke medene
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 129 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|