| Autoru |
Poruka |
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ček malko da pridodam koji ton
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Naopak je napisao: ma ne zezaj bre znas ti dobro sta sam zeleo reci ![[vucezakosu.gif] [vucezakosu.gif]](./images/smilies/vucezakosu.gif) narafski da znam ![[onavucega.gif] [onavucega.gif]](./images/smilies/onavucega.gif) sledi ti ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Вучица je napisao: Naopak je napisao: ma ne zezaj bre znas ti dobro sta sam zeleo reci ![[vucezakosu.gif] [vucezakosu.gif]](./images/smilies/vucezakosu.gif) narafski da znam ![[onavucega.gif] [onavucega.gif]](./images/smilies/onavucega.gif) sledi ti ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) hehehehe, Vuki idem polako da odmaram malo Zelim ti lep dan od srca i da mi dolazis sto vise da se salimo i zekimo a ovom pederu zelim da nestane jer je bez njega ovaj forum mnogo bolji i lepsi odoh ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
A da racunas ako nema pametnih ti ces bit kao pametniji,lukavo,lukavo,,,hihihih,i molim te ne rijecnikom kojim doma razgovaras,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
aj Bate lepo poslepodne koji pederi jbte crfko ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Strasan luzer,ali opet ne krivim ga,to je tako ,,,,
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Nadam se da su svi dobro, ovaj Pittornado je izgleda bio zajebaT ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Aha evo je,Megi sto pobjeze danas materet!?Da cujem?
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
imam zivot i van kompa verovali ili ne ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
|