| Autoru |
Poruka |
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Вучица je napisao: Dobar dan ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) zdravo Vuki sto ulazis ovde vi's da smrdi jbt
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Bate jel se opet izlila kanalizacij vo kafančeto m jbga zapušen mi nos ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Вучица je napisao: Bate jel se opet izlila kanalizacij vo kafančeto m jbga zapušen mi nos ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) da bre odavno se nije izlivala al se nekako taj problem opet vratio i eto nahebasmo kako si mi ti Vuki?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Bate eve baš umorno al sad sedok da malko šaram i odmaram ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
ako srcko...ma gde si mi ti bila ovih dana?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Naopak je napisao: ako srcko...ma gde si mi ti bila ovih dana? tuj sm biJo samo sam malko drugu sobicu više posećivo ala sam spiČno rimu a ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
ubija na mesto rima aha znaci u drugu sobicu. eto ja je ne poseciv'o al ovde mi super samo....aj da se ne zalim bilo super do danas
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
O majketi kako frajer ulijece,,buahahahhaha,e jesi tudum,pa tako se ne udvara,e moj Naopak,nikad od tebe traktora,,buahahhaha
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Naopak je napisao: ubija na mesto rima aha znaci u drugu sobicu. eto ja je ne poseciv'o al ovde mi super samo....aj da se ne zalim bilo super do danas ccc jel to čim ja udjok teb se smrknulo aj nećem da bla bla bla ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Вучица je napisao: Naopak je napisao: ubija na mesto rima aha znaci u drugu sobicu. eto ja je ne poseciv'o al ovde mi super samo....aj da se ne zalim bilo super do danas ccc jel to čim ja udjok teb se smrknulo aj nećem da bla bla bla ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif) ma ne zezaj bre znas ti dobro sta sam zeleo reci ![[vucezakosu.gif] [vucezakosu.gif]](./images/smilies/vucezakosu.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|