Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
jbt jesi ozbiljan kao da pises sa predsednikom drzave a ne sa mnom. Evo izlazim iz busa. Xaxa
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
nisam ozbiljan samo ne koristim smajliće
evo ja izlazim iz kade
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
je l iz tople ili hladne vode evo ja stigla i sela za komp i pijem vodu aj ziveli ne ne kazu ziveti se moze i na aparatima, uzdravlje bolje reci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Imam još malo vremena Naopak mi je nagovestio da imaš neka pitanja za mene ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
naopaki te tovario kao magarca a ti naseo hhiihih
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
svašta MeGi ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Megi....daj utiske sa exita ono...iz prve ruke gdje si bila..kako ej bilo..koga si slusala jel guzva kao i svih godina do sada, ili je manje ljudi ?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
hehehe pa napisala sam negdje ne znam gdje otkud znam, kad sam drugi put u zivotu bila:) Prodygi,Dj Fresh...ostale ne znam ko su.... Guzva je bilaaaa uzaaas, a drugarica mi rece da je bila i pretodni dan guzva na FatBoy slim Meni je bilo i vise nego super 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
a prosle godine si rekla da neces vise ici..bezveze ovo ono ne moze biti lose nikako puno ljudi na jednom mjestu i sve u pozitivnoj energiji
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Niiisaaaaam to rekla, rekla sam da je bilo super na dance areni, ali na Guns"n"Roses da je bilo smor, zato sto je masa bila ukocena i svi gledali u njih kao da je Bog sisao sa neba:) A oni samo sviraju instrumente i vriste..... sledece godine moram na sva 4 dana, samo sa jednom drugaricom, jer kad je vise svako bre nesto izvoljeva
|
|
|
|
|
|