Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
nahebaces ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
neka cu
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
lavčina ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Maša
|
|

Administrator

Pridružio se: 24 Feb 2013, 22:43 Postovi: 6617
|
Ljubavni horoskop za 14. jul Pročitajte šta vas očekuje na ljubavnom planu u nedelju 14. jula. Ovan pokušava da razjasni sebi neku dilemu. Veoma interesantan dan za Raka. Vaga se oseća sputano u vezi  OVAN
Pokušavate da razjasniste sebi neku dilemu ali vam to ne polazi za rukom verovatno zato što neko od vas skriva bitne činjenice. Pozicija Meseca u astrološkoj kući javnosti donosi mogućnost flerta negde van mesta u kome živite ali to neće biti on najbitnije, moguć je i neočekivan susret sa nekadašnjom simpatijom.
BIK
Neko sa posla ko vam se više puta udvarao i moguće pokušavao da vam da na znanje putem sms poruka koliko mu se dopadate, menja taktiku. Na vama je da otrkijete o čemu se radi. Pozicija Marsa može značiti izvestan prekid u odnosima sa nekim ko vam je drag ili je od nedavno vaš partner.
BLIZANCI
Za dame Blizance pozicija Meseca u vašem znaku uglavnom znači nemogućnost dobre komunikacije sa nekim do koga vam je stalo. Čak i ako budete insistirali na razgovoru teško da će vam poći za rukom da shvatite o čemu se radi, partner je vešt u izbegavanju iskrenih odgovora.
RAK
Ovo bi za vas mogao biti veoma interesantan dan, naročito ako ste u tajnoj vezi sa nekim o kome ne znate mnogo.Pokušajte da se preterano ne nervirate ako vas jedan Lav ili Bik budu ignorisali ili ako ne budu imali vremena za vas. Ne ulazite u sumnjive ljubavne „aranžmane“, ma o kome da se radi.
LAV
Sunce, vladalac vašeg znaka nije dominantno tako da ćete verovatno biti u prilici da nekom nametnete svoju volju ili ćete imati manju raspravu sa nekim ko pokušava da vas iskoristi. Moguće da morate da pristanete na nešto što vam nikako ne odgovara. Trudite se da ubedite Raka ili Bika da prihvate vaš predlog.
DEVICA
Tranzit Marsa iz znaka Raka može značiti da će neka žena na koju se oslanjate ili neka dobra prijateljica biti nesmotrena i reći nešto što će poremetiti vaš duševni mir.Ako ste slobodni, danas nije pogodan dan za započinjanje veze sa nekim koga poznajete preko posla.
VAGA
Osećate se prilično sputano u vezi u kojoj vam se čini da nemate izlaza. Trudite se da odobrovoljite nekog ko ima uticaja na vašeg partnera, moguće da je on pod većim uticajem svoje porodice nego vašim što vama posebno smeta. Nemojte odustajati od veze sa nekim ko živi u inostranstvu.
ŠKORPIJA
Ostajete pri svom stavu čak možete biti prilično ljubomorni zbog veze sa nekim ko vas stalno drži u neizvesnosti. Možete biti prilično iznenađeni razvojem događaja koji vama idu naruku jer ćete verovatno sresti nekog koga dugo niste videli. Dobićete poziv od Riba u vezi sa izlaskom.
STRELAC
Ovo bi mogao biti izuzetno stresan dan ako ne dozvoljavate partneru da utiče na vaše stavove. Radi se o osećanjima a ne o vašoj karijeri i o vašem uzajamnom odnosu koji je verovatno zapao u krizu. Nemate mnogo sluha za njegove potrebe čak vas povremena melanholija partnera prilično nervira.
JARAC
Strepite da bi nešto loše moglo da krene u vašem privatnom životu i da biste morali da budete mnogo popustljiviji. Ako vam se dopada neko ko nije slobodan, danas bolje nemojte upriličiti susret, moguća su neprijatna iznenađnje. Ako ste slobodni, dan nije pogodan za početak veze.
VODOLIJA
Očekujete da vam osoba koja vam je draga izvini ili da va kontaktira ali je ona verovatno pomalo ljuta na vas ili nespremna za bilo kakav kompromis. Ne budete preterano sigurni u sebe, vaša osećanja nisu jedino bitna za situaciju u kojoj se nalazite, uvažite osećanja i one druge strane.
RIBE
Očekujete da vam neko učini uslugu a ako je to osoba koja vam je draga, najverovatnije da danas neće imati mnogo psihičkog mira. Atmosfera u domu može biti prilično neprijatna ako budete insistirali na nečemu što znate da ne odgovara nikome ni vama u krajnjem slučaju. Novosti
_________________ Mnogo je ljudi. redak je čovek..
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
ja jedino ovu zadnju recenicu...trebam da ubedim nekog i to.....
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
mislim da ova masha pije jer je totalno nerazumljiva
megi pokazi nam ti tvoju
stranicu
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
MA Masa lezi na zelenu travu pa je odvugnula...mozda zato?
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|