| Autoru |
Poruka |
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
O Žex...pozdrav... Hvala na sokićima...baš mi se pije jedan...  Ma svi su ludi zbog vremena...pogotovo oni koji žive od turizma...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Molena je napisao: kakvi su ti ovo sokovo do pola hahaha cao Zex..kakav si? To si je Žex malo popio...u Čačku je očito vrućina... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Helouuuuuuuu 
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Stigla je carica...  Iskrice... Samo za tebe jedna kavica... 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ooooo kofi for miiiiii tenk ju tenk ju tenk juuuuu veliki kiss za tebe Gigić, kako si mi, kako vreme kod tebe imal sunca.. momčića i tako ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ja sam ti odlično...kao što već rekoh Moleni...ništa mi ne fali...  Vrijeme je kako koji dan...ali sve u svemu ne sviđa mi se baš...prošlog ljeta je bilo puno ljepše...sunčanije...  Momčića uvijek ima...šeću, glupiraju se i tako... 
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
a dobro šta bi oni drugO no da se glupiraju e ovo leto je to je sve što ču da kažem inače če mi skoči pritisak ![[Martinishaker.gif] [Martinishaker.gif]](./images/smilies/Martinishaker.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
daj onu  laganini ..malo da se opustimo ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A i to što kažeš...moraju se oni praviti važni...  samo što ponekad pretjeraju...al dobro...tko im ne bi oprostio...  Kako je kod tebe Iskrice? Ima kakvih zanimljivih događanja? Evo...
|
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: kakvi su ti ovo sokovo do pola hahaha cao Zex..kakav si? Kakav sam ? Sigurno rasejan, čim mi je trebalo sat vremena da se setim da sam bio ovde... Uživajte, idem... ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|