Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ooooo daaaaa...bas raj jos je puno tih nekih malih otocica koje mozes istrazivati s brodicom inace volim otoke otocki zivot je poseban...posebno tamo gdje nema prometa manji otocici....
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Uf bre Molena... Ja sam kao klinac maštao da živim na nekim udaljenim ostrvima... Možeš misliti kako sam ja to sve zamišljao kao mališan... Drvena kućica, ja potpuno go šetam ostrvom... Jedem šta ulovim, kupam se dok me ruke ne zabole, gledam zalaske sunca... Sve to na nekom udaljenom polinežanskom ostrvu... 'ebem ti pare i kad je preskupo da se ode tamo...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
to si ti kao klinac gledao neki film..pa ti ostalo u glavi  ne znam da li bih mogla zivjeti na otoku ali je ljeti puno bolje nego na kopnu ti su otocki ljudi pomalo ludi hehehe...zima ih pomalo 'pronosa' a gdje zena u cijelom tom tvm mastanju? cccc...sam na otoku da se kilnes ili da se podjes drogirati..nema trece
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
E mene ovaj Žexov opis podsjetio na knjigu Waitapu...  Lijepo je na otocima ljeti...al zimi je suviše pusto...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Bio sam mali... Tada nisam razmišljao o ženama kao sada... Sada bi ja to drugačije zamislio... Ne smem ni da opišem... heh Nisam mislio potpuno sam da živim... U nekoj zajednici polinežanskih plemena   Mašta čini svašta... U tim krajevima nema zime... Tamo je ''večito'' leto... ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Eh Žex...stigneš ti još uvijek postati dijelom nekog plemena...a u plemenima zna imati zgodnih ženskica... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
GiGi je napisao: Eh Žex...stigneš ti još uvijek postati dijelom nekog plemena...a u plemenima zna imati zgodnih ženskica...  Znam... Nego plašim se da me plemenski savet ne proglasi za plemenskog ''Đenku'', pa da mi ne ode glava ili još gore da mi ne ode... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

|
Prilagodljiv sam ja... Možda me zavole. Ko zna... Možda se oženim za ćerku od vrača, pa postanem prvi Srbin na čelu jednog plemena... Hah... Ala lupetam,...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Možda neka ovakva za ženu?
|
|
|
|
|
|