Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
musko ili zensko?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
žensko 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
godina? heheh..msm pokusavam da ti pomognem
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
22 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja obicno kad ne znam uzmem poklon kupon iz neke od radnji od mene postoji ta mogucnost u nekoliko shopova...bilo da je odjeca, rublje, kozmetika...mozes uzeti poklon bon u odgovarajucoj vrijednosti i onda ona dodje i sama sebi izabere sto joj treba. Vecina prodavnica pristaje na to  super mi je kao poklon neki tretman u nekom salonu...masaza, depilacija, pretplata na zumbu ili jogu jedan mjesec..tako neke korisne stvari....a zanimljive. Parfem danas ima, sutra nema...a i pitanje je hoces li ga potrefiti...knjiga i nakit uvijek prolaze 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ili joj poklonis sezonsku brodsku kartu-Jadrolinija...Rijeka-Rab 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Razmišljam kako ću sedam dana da izdržim bez ovog foruma... Nije mi lako nimalo... heh
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e bas ti nije lako...jes mi te zao  heheheh..bata Zex putuje negdje na odmor a kad ides na odmor onda odmaras od svakodnevnih stvari pa i od foruma
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ja sam se između nakita i knjige dvoumila...nekako mi je to najsigurnije, a i ostane kao uspomena...  Ne volim poklone koji se mogu potrošiti...tipa raznorazne šminke i parfemi...  Haha...ovo s kartom za Rab joj ne treba...ona sama je s Raba i ima besplatan prijevoz katamaranom... 
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: e bas ti nije lako...jes mi te zao  heheheh..bata Zex putuje negdje na odmor a kad ides na odmor onda odmaras od svakodnevnih stvari pa i od foruma Sedam dana sam sa curom... Treba to izdržati... heh Uf bre... Kao mali sam bio na Hvaru i sećam se da sam bio oduševljen... Imate 1244 ostrva... To je bre raj na zemlji...
|
|
|
|
|
|