| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
sto bjezis bojis se da cu je ukrast aj idi ionako dosadno gledat kako ispijas caj za cajem ili kafu za kafom
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
lepo vreme MeGi, šteta da se ne iskoristi ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Jesi li ti upravo napisala da sam dosadan ? Ne 'razgovaramo' više ![[Megi.gif] [ththfifi.gif]](./images/smilies/ththfifi.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
meni niko nije dosadan, jer mogu pisat i za tebe i za sebe ne ti, vec taj tvoj smajli sto vuces uvjek za sobom kao ja ovaj ----> ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) sad kontam da stvarno moze iritirat hehehe
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
kao i taj tvoj smajli, kosa mi se diže ne vadi se sad, Naopak budi mi pozdravljen a ti mala ![[Megi.gif] [ththfifi.gif]](./images/smilies/ththfifi.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
hehehe opasno iskrena ova Megi, meni taj smajli deluje kao zenski, kao i svi Bossovi smajlici koje postavlja.Eto i ja sam otvoren i iskren Aj pozdrav Boss i navali na caj pusti ti megi sta kaze ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Šta rade mladenci prvu bračnu noć? On: Broji pare, Ona: Stavlja slike na fejs.. cuj mala, a ti si mi pa velik. aj idi brate ti kao dosadni gosti odlazis satima a nikako zatvorit vrata ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Naopak je napisao: hehehe opasno iskrena ova Megi, meni taj smajli deluje kao zenski, kao i svi Bossovi smajlici koje postavlja.Eto i ja sam otvoren i iskren Aj pozdrav Boss i navali na caj pusti ti megi sta kaze ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) mislis da je i on naklonjen ka onima ... hehehe ubice me ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
ne znam dal je naklonjen ili je devojcica, ali to je moje zapazanje
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
|