Крећем на пут. Утер, води рачуна о тој живини форумској, да не каке свуда по дворишту, ко ноћас. Једва сам дошао до капије, у троскоку. Ајд сад, и понашајте се!
Јел ви госпа Дадо имате будилник. Какав је ово начин. Остављате нас да чезнемо за вама. Ево, Утер се, човек, осуши од бриге. О себи и да не говорим. Откад сисе спанђала са Моленом, на нас и не погледујеш. Срамота!
Јел ви госпа Дадо имате будилник. Какав је ово начин. Остављате нас да чезнемо за вама. Ево, Утер се, човек, осуши од бриге. О себи и да не говорим. Откад сисе спанђала са Моленом, на нас и не погледујеш. Срамота!
Mad bate šta da ti kažem jutroske nešto zvoni i ja nešto zavrlhači kroz prozor biti če da je to bio moj oklok Ajde.. šta reče ovo zmajček brine
što mi je zao što mu se sve osušilo
nemo se ljutiš al jubav je to si vidO kaki mi je dason ki upisan i tako sad odo da se stidim što me sramotaaaa..baš me sramotaaa nešto
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 210 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu