| Autoru |
Poruka |
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Megi...jel to spomenik u Novom Sadu...msm Djura Jaksic?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ne, vec u New Now-y
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
MeGi je napisao: Djure Jaksica hahah iskra pa napisala sam iznad:) sad sam videla zamisli situaciju da ljudi prolaze pored spomenika i drze se za nos ja bi garant tako
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
MeGi je napisao: Ne, vec u New Now-y Soso...sosice malena uh sto volim Novosadjanke dajem sve za njih ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Iskra je napisao: MeGi je napisao: Djure Jaksica hahah iskra pa napisala sam iznad:) sad sam videla zamisli situaciju da ljudi prolaze pored spomenika i drze se za nos ja bi garant tako HAHAHAHAHHAHAHAH Iskraaaaaa de pomirisi ti tu casu vode pored sebe da nije unutra rakija ahahahah Ne hvatas sebe za nos, nego Djuru ahaha a on sedi. ja ga uhvatim svaki put, al ni jednom mi se zelja nije ostvarila 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Naopak je napisao: MeGi je napisao: Ne, vec u New Now-y Soso...sosice malena uh sto volim Novosadjanke dajem sve za njih ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) e pa ja nisam nista od toga ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ne bre jedem voče samo grejp.. kazu zdraF je ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Megi poslala sam ti pp ae procitaj to i nemoj da zabusavas... zurim ljubavi a bas me interesuje sta ces mi odgovoriti. Pozdrav svima Naopaki veliki pozdrav za tebe! 
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
MeGi je napisao: Naopak je napisao: MeGi je napisao: Ne, vec u New Now-y Soso...sosice malena uh sto volim Novosadjanke dajem sve za njih ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif) e pa ja nisam nista od toga ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa sto se onda vatas za nos? bezobraznice mala! ![[vucezakosu.gif] [vucezakosu.gif]](./images/smilies/vucezakosu.gif) Twili pozdrav veliki za tebe. Divno izgledas na rolsuama ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane