| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Iskra se skinula a ja ispipavam pa cu poslije decku nJenom da prenesem jel sve na mjestu i ok  Cao Alek kako si..jesi dosao pjeske ili kolima
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
al ono nemo da mu kažeš ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Iskra je napisao: jeste jeste nismo uključili klimu nego.. jesi za kafu..pivce i tako to tako to nemamo ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Iskra je napisao: al ono nemo da mu kažeš ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) samo cu da mu pokazem mozda i nacrtam
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Alek
|
|

Pridružio se: 10 Jul 2013, 14:30 Postovi: 238
|
Pravo teceno-trotinetom.Tezak nesto dan pa sam usporen.Ali manje nego forum. Ma reci,sta fali.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Alek je napisao: Pravo teceno-trotinetom.Tezak nesto dan pa sam usporen.Ali manje nego forum. Ma reci,sta fali. ako ti kažemo moračemo te utepamo a imaš tako lep NIK nema smisla ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bas je ruzan nick
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Molena je napisao: Iskra je napisao: jeste jeste nismo uključili klimu nego.. jesi za kafu..pivce i tako to tako to nemamo ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Iskra je napisao: al ono nemo da mu kažeš ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif) samo cu da mu pokazem mozda i nacrtam samo nacrtaj do nekle od nekle ni slučajno ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
da je barem Alex ili Otherside to ti je vjerovatno skraceno od AlekSandar he he provaljen si 
|
|
|
|
|
|
|
Alek
|
|

Pridružio se: 10 Jul 2013, 14:30 Postovi: 238
|
Priznajem,provaljen sam. Pozdrav za Megi.
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
hahaha nisam ja to majke mi Alek reci da ti nisi ja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
|