| Autoru |
Poruka |
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
je li ovo masovni ignor tj. masive igor
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Prvi dan: - "Dragi, idem na fitness" - "Dobro draga, idi." Drugi dan: - "Dragi, idem na aerobik." - "Dobro draga, idi." Treći dan: - "Dragi, idem na jahanje." - "Dobro draga, idi. Konj je zvao već 3 puta..."
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ja nisam Trile cao i tebi iako ti nisi ni rekao cao, mu, dobro vecer..nista
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Molena je napisao: Gigi..pa gdje si ti, nema te nikako? Kaze Pitt da si mu se javila s Raba, kaze nasla si decka i ne mozes da s ejaljas..pa lijepo lijepo, uzivaj  ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pitt i njegove bajke... Dečko radi na Pagu...ne stigne previše mene zabavljati... A ne stignem se baš previše javljati jer imam neki ludi ritam ovdje...ili radim ili sam na plaži ili negdje vani...  P.S. Pozdrav pristiglima... ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Molena je napisao: Prvi dan: - "Dragi, idem na fitness" - "Dobro draga, idi." Drugi dan: - "Dragi, idem na aerobik." - "Dobro draga, idi." Treći dan: - "Dragi, idem na jahanje." - "Dobro draga, idi. Konj je zvao već 3 puta..." ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Molena je napisao: pa sta je to nego zakucavanje hehehe ne zovi to svoje ljepsim imenom kad si ti gora od mene  ja sam to lepo upakovala cing ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Trile je napisao: je li ovo masovni ignor tj. masive igor Helou Trile brader in pis ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pozdrav Gigi...nedostajala si da barem Pitt nadje posao na Pgu pa da nema vremena ni za koga ali nismo mi te srece  vidi ove Laki..sva fina pa upakuje kakav folirant strasno
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
drugi put tKo je vendika ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang