Autoru |
Poruka |
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
niti platiti
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
pa ti sebe stavljas u isti post s njom...ISTO TI JE TO ZAKLJUCISMO! E Uther...evo i She ima isto iskustvo privukao je isto spol, ali suprotni karakter...uh, kakav JE to vatromet 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: pa ti sebe stavljas u isti post s njom...ISTO TI JE TO ZAKLJUCISMO! E Uther...evo i She ima isto iskustvo privukao je isto spol, ali suprotni karakter...uh, kakav JE to vatromet  Molena izbrisala sam tvoju pesmu,pesak bacila a narukvicu poklonila cigancicima  toliko o ljubavi
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Ja cu do kraja sama baciti to sto sam joj poklonila Vidi kako me baca i šutira, kao limenku
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
mene she privlaci al izgleda da nije mnogo suprotna od mene
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
nije ni to lose ja se ne bunim 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
uh kako me zaboli to vise govori o tebi nego o meni  i izvini mene privlace muskarci a ne zene tako da ljubav u nasem slucaju nije ni postojala barem s moje strane zao mi ako si patila..i izvinjavam ti se na tome 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: uh kako me zaboli to vise govori o tebi nego o meni  i izvini mene privlace muskarci a ne zene tako da ljubav u nasem slucaju nije ni postojala barem s moje strane zao mi ako si patila..i izvinjavam ti se na tome  pa ja i hocu da govori...znas ja kad nesto imam da kazem,to nesto ne moze da izdrzi da se ne kaze  a sto se tice ljubavi u pravu si uvek me privuku pametne obrazovane,fine i kulturne zene sve one koje su bolje od mene i ja uzivam u njihovom drustvu,ponekad i naucim nesto sto se tice patnje,nije ni to problem,nije prvi ni poslednji put nego...nije mi jasno odakle ti da sam htela sex sa tobom?  zamisli koliko ljudi ja volim ahahahaha zamisli koliko? ovo nije za ovu temu ne mogu cak ni da zamislim perverzno je i to bljak 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahahhahaha sta je sex?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|