| Autoru |
Poruka |
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
UtherPendragon je napisao: ne znam u sate mislim da bi i ja trebala da batalim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ko je jos video da neko gleda na sat ? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
znam u onaj s digitronom al onaj u kazaljke slabo
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Iskra je napisao: imaš puno obaveza sad... jel? i na poslu sam izludela pre podne kancelarija popodne stalno na neki put idem , dodjem uvece onda , hrani zivotinjke, muzi kozu , kuvam , spremam ko vestica ahahahah sva sreca da je u skoli raspust No uskoro se sve vraca u normalu kad nam taja stigne kuci , bar neke obaveze cu da skinem s vrata ...
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
onda izdrzi još malo znaš kako kazu sve prodje pa će i to
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
ma ja brojeve vise ne vidim nikako Uter .... auuuuuuuuuuuuuu majku ti Boziju , odo da vidim kukuruz da ne ispadne pecen umesto kuvan 
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
jooooooooj sad mi se jedu pecari
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
Iskra je napisao: onda izdrzi još malo znaš kako kazu sve prodje pa će i to nadam se negde do sredine avgusta ... p.s. kukuruz u redu , kuvan je ...nije zagoreo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) isuse kako sam zaboravila , mogla sam otici spavati do ujutro ni serpe ne bi bilo vise ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Alek
|
|

Pridružio se: 10 Jul 2013, 14:30 Postovi: 238
|
Moze kukuruz,ako se nudi.He,he.A moze i pivo.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Alek je napisao: Moze kukuruz,ako se nudi.He,he.A moze i pivo. kukuruz je nestao biti če tumoro ![[djavolcica.gif] [djavolcica.gif]](./images/smilies/djavolcica.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

|
opa i tu je Alek ... dobro vece , dobro dosao ...otkud ti u pola 3 pardon , u 23:44 ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|