| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
to je lepO a šta ja treba da radim ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif) gledam dok vi pijete ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ti se preznojavaj umjesto nas  ..tebi cemo dati cokoladu sa sve srcim..ona bombonjera milka ( ruzno joj ime, ali je ukusna ) evo me Iskra..danas me bas privezali ne mogu stici na sva pitanja da odgovorim em poslovno em ovdje pepejisem i ljubavisem ne smijem Casa praviti ljubomornim niej dobro za njegovo ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
jao sto ste uspavani danas ja barem radim..sta je s vama?
kakvo je vrijeme u Bg?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
auuu zovu me kupci za auto dao sam oglas... vreme fantasticno, mirise...
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
joj kakvo patetisanje gore nes mi se slosilo...
kakvo spavanje?!
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
aha, samo citajte 
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
sta ti se slosilo mogu ja i tebi ISKRENO da patetisem hehe
ja ne znam za vas, ali toliko sam se smorila do sada da cu s posla u krevet na spavanje..iako bih super bilo baciti jedno popodnevno..sada ono satak
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
bas ste mi bljak  ja se mislim u krevet ali znam da cu opet ustati kao besna zena pa mi se ne ide a zevam a ti, samo zalezi
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hej Laki...moj je net na poslu tako spor da je to razlog zasto sam spora posebno u ovim satima
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki