| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
MeGi je napisao: ahahahahah iskra ne vjeruj mu vidis da pise kao politicar samo govori-sutra ce biti bolje a kad dodje sutra onda opet sutra ce biti bolje i tako stalno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[vucezakosu.gif] [vucezakosu.gif]](./images/smilies/vucezakosu.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Iskra je napisao: [zenskismeh.gif] znala sam ja da je naopaki naša drugarica vidim Megić , ma postao je pravi političar ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif) hehehe dve zene a ja sam pa nemate koga, a? ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ne ne plašim se megić nije mi prijatno malo mi pozli oču padnem u nesvest al ne plašim se nego da vidimo kakvo je stanje dal je trenutno skočio il imam problem sa tim čudom
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Iskra je napisao: ne ne plašim se megić nije mi prijatno malo mi pozli oču padnem u nesvest al ne plašim se nego da vidimo kakvo je stanje dal je trenutno skočio il imam problem sa tim čudom neces imati problema ako svako jutro omandas po dve rakije ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Naopak je napisao: Iskra je napisao: [zenskismeh.gif] znala sam ja da je naopaki naša drugarica vidim Megić , ma postao je pravi političar ![[ironic3.gif] [ironic3.gif]](./images/smilies/ironic3.gif) hehehe dve zene a ja sam pa nemate koga, a? ![[blah blah ] [blah blah blah.gif]](./images/smilies/blah blah blah.gif) da ti kažem sestro slatka ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
pa to odmah unapred mozes znati kad odes kod doktora da ce naci da nesto nije uredu. Blago se tebi, ja bih davala ono besplatno krv, ali se strasno bojim nikako da presecem taj strah Naopaki nadrljao si gdje god ima jedna zena , a zamisli tek gde su dve ili vise ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
jašta jadan on sad upao u mašinu i gotovo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
MeGi je napisao: pa to odmah unapred mozes znati kad odes kod doktora da ce naci da nesto nije uredu. Blago se tebi, ja bih davala ono besplatno krv, ali se strasno bojim nikako da presecem taj strah Naopaki nadrljao si gdje god ima jedna zena , a zamisli tek gde su dve ili vise ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma jasta da sam najebao...dve zene...pijac, a tri...ceo vasar jbt ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
ma idi begaj ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|