| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
UtherPendragon je napisao: moze meni kiss ? tebi sova Iskra je napisao: Nane druze pa disi ti?fala na kafici ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
evo me nane.. nešto sam usporena danas nije moj dan definitivno ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
Iskra je napisao: evo me nane.. nešto sam usporena danas nije moj dan definitivno ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) drz' se nane proc'e i ovaj dan....sutra ce biti bolje ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
pozz Iskra i Naopaka o cemu pisete
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

|
MeGi je napisao: pozz Iskra i Naopaka o cemu pisete Naopaka ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) o maj gad pisemo bre kako ce sutra biti bolji dan, nane malo usporio danas ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Naopak je napisao: Iskra je napisao: evo me nane.. nešto sam usporena danas nije moj dan definitivno ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) drz' se nane proc'e i ovaj dan....sutra ce biti bolje ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) ma znaš kad sam KRETEN i to veliki išla jutros da vadim krv povećao mi se šećer a pošto postim ja ti sinoć večerala hleb i pekmez budaletina i naravno zena me vrati i kad mi tako počne dan ebati ga ![[mojzidic.gif] [mojzidic.gif]](./images/smilies/mojzidic.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahahahahah iskra ne vjeruj mu vidis da pise kao politicar samo govori-sutra ce biti bolje a kad dodje sutra onda opet sutra ce biti bolje i tako stalno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
MeGi je napisao: pozz Iskra i Naopaka o cemu pisete Megić pozzz ma ništa pametno bar ja ne pišem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Iskra je napisao: Naopak je napisao: Iskra je napisao: evo me nane.. nešto sam usporena danas nije moj dan definitivno ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif) drz' se nane proc'e i ovaj dan....sutra ce biti bolje ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif) ma znaš kad sam KRETEN i to veliki išla jutros da vadim krv povećao mi se šećer a pošto postim ja ti sinoć večerala hleb i pekmez budaletina i naravno zena me vrati i kad mi tako počne dan ebati ga ![[mojzidic.gif] [mojzidic.gif]](./images/smilies/mojzidic.gif) A jel se bojis vaditi krv? ma nemoj se nervirati najedi s eveceras slanine ,luka i hleba pa sutra opet idi 
|
|
|
|
|
|
|
|