Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
steta sto Naopaki ne zna za te sajtove 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
hehehehe opasnice
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Molena je napisao: sve sam ocekivala da me lupnes dlanom po bilo cemu ali ne po sajtu opet razocarenje  trazim savjet kako da sa Zexom razmjenim te sajtove..na najbezbolniji nacin? Iskreno da ti kažem čim sam zamislio reč ''lupnuti'' sigurno nisam prvo pomislio na sajt.... Eto... Molena je napisao: sve sam ocekivala da me lupnes dlanom po bilo cemu ali ne po sajtu opet razocarenje  trazim savjet kako da sa Zexom razmjenim te sajtove..na najbezbolniji nacin? Bezbolni način ne postoji... Imaš google pretragu, pa samo kucaj xhamster... ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
zex fala ..radi samo fercfera
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Treba mi savet kako se fata sova
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
kako da kupim slem ..nasao sam ko ima pej pel karticu ne moram ja da popunjavam..ali sad mi neko rece da gledam free shipment..ima li ko u ameriku da mi kupi dacu mu pare
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
UtherPendragon je napisao: kako da kupim slem ..nasao sam ko ima pej pel karticu ne moram ja da popunjavam..ali sad mi neko rece da gledam free shipment..ima li ko u ameriku da mi kupi dacu mu pare Ukoliko je šlem jeftiniji od 50 eura nećeš imati problema sa carinom. Platićeš samo poštarinu
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Julia je napisao: Ja trazim da se napravi popis SVIH ''proteranih i oteranih i uvredjenih'' Forumasa koji su pod raznim pritiscima i uvredama napustili ovaj Forum..Da se isti pronadju , da im se ''vlast'' izvine i diplomatskim pregovorima pokusa da ih privoli da se isti opet vrate.. Da se pronadju krivci, koji su doprineli ovom nemilom cinu i da se forumasici ASG isplati ''nadoknada'''za dusevnu bol i patnju zbog odlaska istih Hvala unapred Mozes da mi uplatis za letovanje.Fali mi jedno 200 evrica jos.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
treba mi savet kako izvesti pljačku banke ?
ne može više ovako da se živi
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|