Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 21 Jul 2025, 06:06

Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 09 Jul 2013, 20:33
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

GLEDATELJKA ODBRUSILA: Goco, ne pravite grimase!

Nemojte da pravite grimase, za sve postoje snimci. Vi ste nju u nekoliko navrata proglasili svojim favoritom, a onda je iza leđa ogovarate, rekla je gledateljka

Slika

Učesnica Farme i superfinalista Goca Božinovska, koja je po mnogima bila favorit, proglašena je splektarošem.

Prema mišljenju gledateljke, Goca Božinovska je najviše spletkarila. Dok je optuživala pevačicu kako je stalno ogovarala Staniju i Filipa, kao i ostale farmere, Goca je pravila grimase i dobacivala "svašta".

"Goco, nemojte da pravite grimase, za sve postoje snimci. Vi ste nju u nekoliko navrata proglasili svojim favoritom, a onda je iza leđa ogovarate. Isto važi i za Memu, koji je rekao kako nikada nije hteo da razdvoji Filipa i Staniju, a onda slušamo kako sa Ša kuje planove, tj. savetuje ga kako da razdvoji par. Ponavljam, za sve postoje snimci, nemojte praviti grimase", rekla je gledateljka.
Pevačica nije želela da prokomentariše.

Kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 09 Jul 2013, 20:46
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Goca Božinovska: Da izađem na sud sa Vesnom Rivas, dobila bih je sigurno!

Nakon završetka četvrtog serijala rijalitija "Farma", ali i posle žurke koju je tim povodom organizovala u svom domu, Goca Božinovska je puna utisaka koje je podelila sa čitaocima Pressonline-a.

Slika

Farmeri su Memovu pobedu, ali i kraj svog boravka na Farmi, proslavili u kući Goce Božinovske, u Surčinu, gde su se veselili do devet ujutru.
"Lepše veče u životu nisam imala! Tako je i moralo da bude, kada je bilo spontano. Ja sam planirala da napravim veselje za sve svoje prijatelje kada se sve slegne, ali su me moja deca preduhitrila. Sve su sami organizovali tako da ja rođenu kuću nisam prepoznala", rekla je za Pressonline ujedno i srećna i tužna Goca Božinovska, dodajući:
"Izuzetno mi je drago što je Memo pobedio. On je bio moj favorit, ja ga prosto obožavam! To je jedna lafčina od čoveka, koji je znao da stane uz mene i podrži me. Mnogo sam srećna što su pare završile u njegovim rukama".
Kada smo pitali Gocu o zanimljivim trenucima sa žurke, samo se nasmejala i rekla kako je Ekrem bio najveseliji, te da je celo veče ljubio, pevao joj i govorio joj kako je voli, jer se nije folirala.
"Osećam se kao pobednik! Kada sam ulazila u studio nakon izlaska sa Farme, stajala sam više od dva minuta i čekala da publika završi sa aplauzom. Primam mnogo poziva u toku dana i ljudi plaču što nisam pobedila. Verujte mi, to mi je veća nagrada, nego da sam uzela pare".
Goca je sada i srećna i tužna što je napolju. Nedostaju joj svi ukućani i stalno nekoga zove telefonom. Zahvalna je i ponosna što posle jednog takvog šoua ima koga da okrene i što je sa svima dobra i nakon izlaska.
Zato nismo mogli da ne pitamo za Vesnu Rivas sa kojom, posle mnogobrojnih svađa koje su kulminirale i fizičkim obračunom, nije izgladila odnose: "Ja o toj ženi nemam više šta da pričam. To je za mene završena priča. Krivo mi je samo što sam je ikada upoznala!"
"Rekla sam da ću je tužiti, ali za sad ću to ostaviti po strani. Ne volim sudove, a i da izađemo pred isti, dobila bih je sigurno! Od toliko uvreda koje sam dobila od nje, najviše me je pogodilo što je rekla da sam prostitutka i da tako zarađujem pare. Ja sam pevačica i tako izdržavam porodicu", potreseno je ispričala Goca i dodala:
"Kada su me posle izbacivanja vratili na Farmu, samo sam čekala Vesnu da mi se obrati. Rekla sam joj da ako hoće bilo kakvu komunikaciju sa mnom mora najpre da se izvini i povuče sve što je rekla, a ona je očekivala isto. E, zato ne pričamo! Ne bude li prestala da me spominje i provlači kroz novine, unajmiću najbolje advokate i tužiću je!"
Ipak, prešli smo na priču o Gocinoj deci...
"Moja deca mene obožavaju i ponosni su na mene, kao i ja na njih. Mirko me često nosi kroz kuću govoreći mi da sam najbolja. On je muškarčina, ume i da se potuče nekada, ali je pre svega pošten i nikoga nikada nije prvi napao. Tako sam ga vaspitala, da nikoga ne dira prvi, koliko god da ga provociraju".
Goca Božinovska je tokom svog boravka na Farmi stekla puno podrške od strane publike i mnogi su stali na njenu stranu i proglasili je favoritom. Ipak, postoje i oni koji nisu stekli pozitivno mišljenje. Jedna gledateljka emisije na Pinku, javila se uživo i "prosula" uvrede po Goci kako je spletkaroš i kako ogovara ostale ukućane. Goca tada nije imala bolji komentar od grimase...
"To je emisija otvorenog tipa i bilo ko može da se uživo uključi. Ja nisam opterećena i ne padaju mi takve stvari na pamet. Sreća je za one koji su protiv mene, da je zvao neko njihov. Sem moje dece, niko nije ni znao da ću gostovati u toj emisiji, a mogao je i neko moj da pozove", rekla je Božinovska.

press

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 09 Jul 2013, 21:41
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Željko Mitrović: Farma 2013 je naš najuspešniji projekat do sada!

Ova Farma je dostizala abnormalne rezultate kad je gledanost u pitanju, ali ono što je mnogo značajnije, u sledećoj Farmi biće nekih selebritija, nekih zapaženih učesnika i nekih ljudi koji nikada nisu učestvovali u rijalitiju, rekao je Mitrović

Slika

Željko Mitrović prisustvovao je proslavi koja je organizovana povodom završetka četvrte sezone Farme, za koju kaže da je njihov najuspešniji projekat do sada.

"Ova Farma je dostizala abnormalne rezultate kad je gledanost u pitanju, ali ono što je mnogo značajnije, u sledećoj Farmi biće nekih selebritija, nekih zapaženih učesnika i nekih ljudi koji nikada nisu učestvovali u rijalitiju i mislim da će ona biti još uspešnija od ove", ispričao je Mitrović i dodao kako misli da će sledeća sezona biti uspešnija nego ikada do sada što se televizije "Pink" tiče.

Iako je opšti utisak da su ovu Farmu obeležile svađe i ljubavi, Mitrović je ispričao kako je sve to bilo zamišljeno kroz moguće scenarije.

"Proučavali smo psihološke profile učesnika, a onda na osnovu tih psiholoških profila inicirale su se razne priče, čak i razni incidenti i razne pobude i slabosti. Kada se analizira jedna rečenica koja se desila prepodne, iz te rečenice izraste cela priča. Čak 20 psihologa i jedna užasna ekipa proučava sve te likove i pravi na dnevnom nivou nešto što podseća na igranu strukturu", ispričao je Željko.

Mitrović je objasnio da koliko god to delovalo jednostavno ceo projekat Farme bio je osmišljen uz veliki broj zaposlenih ljudi, preko 250 njih koji su bili podeljeni u timove.

"Recimo, ima 40 ljudi koje niko nikada nije video, ja ih držim na tri različita mesta, i Milica naravno. Ona je fanatik, ustaje i leže sa farmerima u isto vreme, tako da je spavala po dva - dva ipo sata dnevno. Stalno je bila uz njih i proveravala timove da li rade svoj posao, tako da hvala Milici puno!", završio je Mitrović.

kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 09 Jul 2013, 21:47
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

I POSLE FARME FARMA! Stanija i Filip i dalje u centru pažnje! FOTO

Drugi u ćošku!

Slika

Večerašnja emisija „Narod pita“ na „Pinku“ povodom „Farme“ ponovo je protekla u znaku Stanije Dobrojević i Filipa Panajotovića.

Maneken je bio gost, a starleta je sedela u publici i bodrila svog dragog, a skoro svi komentarima i pitanja gledalaca bili su na njihov račun.

Slika

Neki su se javljali da podrže vezu, a drugi su iznosili kritike na račun para, ali bez obzira na sve oni su sve vreme bili u centru pažnje i bacili senku na ostale farmere.

puls

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 09 Jul 2013, 22:18
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

PRIZNAO FILIP: Vredelo je čekati seks sa Stanijom!

Ja ću samo reći vredelo je čekati. Stvarno je previše poštujem i nisam želeo da to bude na Farmi pred kamerama, rekao je Filip

Slika

Iako su sve vreme na Farmi najavljivali da će čim izađu sa imanja imati seks, Stanija je u ponedeljak uveče u emisiji "Farma, narod pita" rekla da je prvo veče provela sa porodicom. Međutim, Filip je na pitanje da li su imali seks večeras rekao da je vredelo čekati.

"Ja ću samo reći vredelo je čekati. Stvarno previše poštujem Staniju i nisam želeo da to bude na Farmi pred kamerama", rekao je Filip.

Čini se da je Stanija ipak ispunila obećanje, možda upravo posle jučerašnje emisije, pošto je u ponedeljak uveče, podsećanja radi, izjavila: "Moja porodica je rekla Filipu sinoć da im je žao, ali da ja moram da idem sa njima u Rumu".

Kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 10 Jul 2013, 00:07
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

UŽIVO EKREM: Stanija je bolja od Jovane!

Na pitanje gledaoca kad je počeo Prvi svetski rat Filip je rekao 1914. Ša je rekao da ne zna, Ekrem 1941. a Aki je odgovorio da je počeo kad su ušli na Farmu

Slika

Gost u večerašnjoj emisiji "Farma, narod pita" su i Ekrem Jevrić, Nenad Aleksić Ša i Andrija Aki Marković. Iako je juče bila gost, Stanija je danas došla kao podrška manekenu. I večeras gledaoci imaju priliku da pitaju svoje omiljene farmere sve što požele .

Jedna od gledateljki koja se javila žestoko je izvređala manekena rekavši da je bolesnik.

"Moram da kažem, Filip je pravi bolesnik. Toliko je ljubomorisao i tačno je znao ko je favorit, pa je tako i postupao", rekla je gledateljka. Ona je dodala i da bi Stanija mnogo bolje prošla da nije bila sa manekenom, kao i da je previše pominjala oca.

Filip je objasnio da su Stanija i on položili sve ispite na fakultetu i da im je ostao još diplomski.

Ekrem je na pitanje koja je bolja devojka Stanija ili Jovana odgovorio da je to Stanija i objasnio:

Stanija mi je lepša i ima lepše grudi.

Na vest da mu u Plavu spremaju doček, Ekrem je rekao da bi i večeras mogao da krene put Crne Gore, ali da se još nije video sa gazdom. Ostavio je mogućnost da bude gost i na Farmi 5.

Ša je priznao da je na početku Farme započeo vezu sa Jovanom , ali da je brzo prekinuo zato što voli svoju devojku Dariu. On je objasnio da je vezu sa Dariom prekinuo pred ulazak na Farmu, ali da su se pomirili. Odbacio je navode da se nabacivao Staniji, rekavši da mu se ona uopšte ne sviđa.

Ognjen je Ekrema pitao da li je tačno da je bio u vezi sa Pamelom Anderson, dok je Jevrić rekao da ne zna ko je to.

Podsetimo gosti u jučerašnjoj emisiji bili su: Stanija, Goca Božinovska i Memo.

Ša je rekao da je završio ekonomsku školu, ali da nije imao neki uspeh, jer je više voleo muziku. On smatra da je dobro imati školu, ali da za život nije neophodno "školsko znanje".

Akija su pitali da li kopira Džastina Bibera pošto ima istu frizuru. "Ne, Biber kopira mene, ovo je bila najgledanija Farma i on me je video", rekao je.

Filip i Ša su se zakačili u emisiji. Filip je rekao da Ša ne bi mogao da bude maneken, jer je mali, dok mu je reper odgovorio "Zato mi je veliki".

Aki kaže da nije gledao, kada je izašao, šta je ko pričao o njemu, nego samo neke smešne situacije. Ša je rekao da je najviše gledao svog psa i jednu svađu.

Filip kaže da ne razume ljude koji non-stop pričaju o njima, jer su se oni samo sobom bavili.

Filip kaže da nema ništa protiv silikona. "Ako je žena zadovolja i sebi lepa, biće i muškarcu lepša, tako da nemam ništa protiv"

Aki kaže da je mislio da će Ša pobediti, dok je reper mislio da će pevač pobediti, jer je fin i iskren i naravno Memo. Ša kaže, na pitanje zašto se udvarao gazdama, da to voli, jer ga pali.

Što se tiče peškira iza sena, Filip kaže da su se igrali sa reperovim psom i da tamo ništa nisu radili. Takođe, na pitanje da li mu smeta što mu je Stanija govorila da je glup, maneken kaže da su oni znali svašta da kažu jedno drugom kad se posvađaju.

Na pitanje kad je počeo Prvi svetski rat, gosti su odgovorili: Filip 1914., Ša je prvo rekao da ne zna, a zatim je čuo publiku i rekao 1914. Ekrem je rekao 1941., a Aki, 2013.

Filipa su pitali da li je video Stanijin kućni snimak, maneken je rekao da nije i da ne zna ni da postoni.

Gledateljka koja se javila pitala je Filipa šta je završio i kako izgleda jedan dan Starlete. Maneken je odgovorio da je završio osnovnu, pa srednju školu, a zatim i fakultet, a da Stanija nije u emisiji, ali da ona po ceo dan uživa.

Kurir

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 10 Jul 2013, 21:33
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

FOTO // Stanija i Filip: Prva zajednička fotografija u spoljnom svetu!

Starleta Stanija Dobrojević je putem Twitter-a objavila prvu zajedničku fotografiju sa Filipom Panajotovićem, koja je nastala u spoljnom svetu.

Slika

Ovo je realnost!
Starleta Stanija Dobrojević i maneken Filip Panajotović su se upoznali na imanju u Lisoviću, a već posle desetak dana su se između njih pojavile simpatije, a zatim i ljubav.
Televizijska publika je u toku 110 dana, koliko je trajao reality, mogla da prati njihovu ljubav, svađe, pomirenja, suze, sreću, a nakon što su napustili šou i izašli u spoljni svet rešili su da nastave svoju vezu.
U utorak je Filip gostovao u emisiji "Narod pita", a Stanija je bila iza kamera kako bi ga bodrila. Nakon završetka emisije su se fotografisali i starleta je prvu zajedničku fotografiju u spoljnom svetu objavila putem društvene mreže Twitter, koja joj je mnogo nedostajala u izolaciji.

opera17

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 10 Jul 2013, 21:39
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

VIP farmeri žive svoj rijaliti: Stanija i Filip pokreću biznis, Tijanu Macuru tukao muž...

Iako su se kamere na imanju u Lisoviću ugasile, farmeri i dalje žive svoju “Farmu”. Gostuju po emisijama, na žurkama, uživaju u svojoj slavi. Neki od njih su, kao davno zaboravljeni i zarobljeni u devedesetim godinama prošlog veka, zahvaljujući Televiziji "Pink", opet u zenitu svoje popularnosti.

Slika

Zajednički biznis Stanije i Filipa
Najintrigantniji par na “Farmi” Filip i Stanija rešili su da otpočnu zajednički biznis, ali i život.

- Za par meseci ćemo se preseliti u Beograd i otpočećemo zajednički život. Planiramo da pokrenemo i privatni biznis, ali o tome još uvek ne želimo da govorimo. Biće iznenađenje.

Slika
| Foto: R. Ristić

Tijanu Macuru tukao muž

Farmerka koja se zadržala samo nedelju dana na imanju se nakon izlaska razvela.
- Tukao me je tri godine koliko smo bili u braku i moja ćerka Andrea i ja, završile smo u sigurnoj kući - otkrila nam je Tijana.

Dule i Radojka imali seks
Njima je jedino bilo važno da se kamere ugase kako bi mogli da se na miru prepuste strastima. "Čim smo ušli u hotel, pao je seks. Jedva smo stigli da se izujemo i istuširamo. Odma’ smo se bacili na pos’o, ni pola sata nije prošlo" ,poverila nam je Radojka.

Danijel planira svadbu

Danijel Alibabić je odveo svoju verenicu u Crnu Goru, kako bi je upoznao sa familijom i dogovorio sve detalje oko svadbe koju planiraju na jesen. Manekenka se nada voditeljskom angažmanu na Pinku.

Slika
| Foto: 24 sata

Ša udvostručio cenu nastupa

Nenad Aleksić Ša nakon izlaska iz “Farme” ugovorio je nastupe po znatno višoj ceni. Ono što ga posebno veseli je činjenica da gazdama klubova i diskoteka to nije predstavljao problem.

- Ugovorio sam već pet nastupa, i to u inostranstvu. Čekaju me Švajcarska, Austrija... Drago mi je što su moje pesme postale još slušanije za vreme mog boravka na imanju i što je cena gostovanja skočila više nego duplo. Učešćem u “Farmi” samo sam profitirao.

24satars

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 10 Jul 2013, 21:53
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Željko Mitrović: Stanija Dobrojević mi je bila favorit, da sam mogao namestio bih joj pobedu!

Slika

Pobeda Sarajlije Sulejmana Mema Haljevca u rijalitiju Farma iznenadila je mnoge. On sam kaže da se Bosna ujedinila kada je glasanje u pitanju, dok vlasnik televizije "Pink" Željko Mitrović to objašnjava velikim brojem glasova koji su došli upravo iz Srbije.

Mitrović demantuje spekulacije da je pobeda slikara poslovna taktika širenja "Pinka" na bosansko tržište. Finale Farme pratilo je 2,4 miliona gledalaca samo iz Srbije, dok je u Bosni to bila ubedljivo najgledanija emisija. "Ovo je najuspešnija Farma ikada, a tome je doprinelo što smo je drugačije organizovali. Ono što je izdvaja od prethodnih Farmi jeste što je preko 40 različitih psihologa radilo na proučavanju profila svakog igrača", kaže Mitrović.

On objašnjava da su “farmerima” na osnovu samo jedne njihove rečenice stručnjaci izvlačili neku od njihovih slabosti, pa su time vođeni pisali scenario i predviđali rasplete situacija.

"Sve je bilo predvidivo, a tome je doprinelo ozbiljno angažovanje. Sve što se dešavalo iza kamera je prosto impresivno, više od 250 ljudi radi, a od toga 40 proučava svakog ponaosob. Učesnike smo brali prema pretpostavkama i karakteru, a ne prema popularnosti", kaže Željko, i dodaje da prioritet nisu bili konfliktni ljudi.

Iako kaže da nije imao favorita, izdvaja Staniju zbog toga što je tokom čitavog rijalitija bila iskrena. Ipak, dodaje da je Memo pobedio zbog aktivnijih i vernijih glasaša.

"Stanija je sve vreme imala jaku ambiciju da iskaže to što jeste, da ne igra lik i ne bude u ulogama. Da sam mogao da namestim, namestio bih. Nema nameštanja ni u Farmi ni u bilo kom drugom rijalitiju", kategoričan je Mitrović.

Pobedu najpre Amara Jašarspahića u "Zvezdama Granda", a sada i Mema u Farmi, koji je takođe iz Bosne, mnogi su okarakterisali kao strateški potez televizije "Pink" da se proširi na bosansko tržište, što on osporava činjenicom da je najveći broj glasova slikar dobio upravo iz Srbije.

"Po različitim reakcijama vidim da je ljudima žao što nisu glasali za svog favorita. Memo je imao najlojalniju publiku koja hoće da investira u glasanje i ja mu ovom prilikom čestitam. Kada pogledate analizu, on je imao više srpskih nego bosanskih navijača, a ja mislim da je on nasledio glasače onih koji su bili nasuprot Stanije, a to kažu i psiholozi", zaključuje vlasnik televizije "Pink".

plus+

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Šta u novinama piše o Farmi  |  Poslato: 10 Jul 2013, 22:00
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Željko Mitrović: Ekrem se za.ebao što je vređao srpske vrednosti

On tvrdi da je Jevrić izgubio glasače zato što je pljuvao Đurđevdan, Vidovdan, Cecu i pozdravljao predsednika Kosova

Slika
Već smo potpisali neke ugovore za „Farmu 5“. Verujte mi, biće najmoćnija

Otvorio se vlasnik ružičaste TV.
Četvrta sezona rijalitija „Farma“ se tek završila, a Željko Mitrović već uveliko priprema i petu, koja će se emitovati od septembra na Pinku. Vlasnik ružičaste televizije u intervjuu za Kurir otvoreno je govorio o tom šouu, Ekremu Jevriću, novim projektima i detaljima iz privatnog života.

Ekrem je izjavljivao da si mu obećao pobedu...
- To je glupost, Ekrem se zajeb‘o. Izvinjavam se na rečniku (smeh), ne citiraj. Što bi on rekao, to je sve šou (smeh). Niti imam prava, niti sam se usudio da bilo kome šta obećavam. Prilikom susreta u Njujorku rekao sam mu da mislim i procenjujem da ima šanse za visok rezultat, ali glasanje je potpuno nezavisno i tu niko nema uticaja, pa ni mi.

Da li ti je tražio pomoć da poseti majku u Crnoj Gori?
- Ništa me nije pitao, ali naravno da bih mu pomogao.

Ako te pita da mu pozajmiš novac?
- Pozajmio bih mu.

Misliš li da je Gospoda izgubio mnogo glasača jer je pljuvao po Đurđevdanu, Vidovdanu, Ceci i što je pozdravljao predsednika Kosova?
- Ekrem se zajebao što je to uradio. Mislim da je izgubio glasače i da nije trebalo onako da priča o Đurđevdanu i ostalim stvarima.

Pojavili su se komentari da je pobednik namešten zarad popularnosti Pinka u BiH.
- Da ti kažem, ko god da je pobedio, uvek bi bilo istih komentara, tako da je bez veze komentarisati.

Za koga bi debelo platio da uđe na „Farmu 5“?
- Nikome ne bih debelo platio! Radim po principu psiholoških profila jer se ozbiljan tim psihologa bavio svakim takmičarem ponaosob.

Da nisi malo požurio s „Farmom 5“?
- Hoćemo da se naslonimo na popularnost „Farme 4“. Deo javnih ličnosti koje nisu mogle da uđu na tek završenu „Farmu“ moći će u septembru. Neke ugovore smo potpisali. Verujte mi, naredna „Farma“ biće najmoćnija.

Obazireš li se na komentare da ljudima ispiraš mozak rijalitijima?
- Naš posao se bazira na preprodaji ljudske pažnje. Osvojiti ljudsku pažnju nije lako i ne osvrćem se na zluradost, čak mogu da je ignorišem i dajem sebi za pravo da joj se podsmevam. „Farma“ je temeljan projekat i odgovaramo na očekivanja i potrebe građana. Rejtinzi govore i to nije samo moj izbor jer gledaoci izražavaju takve afinitete.

Kakav je jedan dan Željka Mitrovića?
- Vrlo komplikovan jer mi radni dan traje između 17 i 19 sati. Nekoliko stvari radim paralelno i uvek sam tako radio.

Važiš za srcelomca i nekog ko je omiljen među ženama...
- (smeh) To prvi put sad saznajem. Trebaće mi vremena da malo razmislim o tome.

Imponuje ti ili ne?
- Prva reakcija mi nije vezana za imponovanje, nego za šokantnost zbog vaše hrabrosti.

Zašto uvek furaš istu frizuru?
- Nemam vremena da se šišam (smeh). Moj frizer živi u Crnog Gori i jednom mesečno dolazi u Beograd da me ošiša. Nikad se ne bih farbao.

Nedostaje li ti privatnost ili uživaš da živiš na visokoj nozi i da te ljudi prepoznaju?
- Kad si dugo u javnom životu, počne malo da opterećuje, ali to se jednostavno reši putovanjem, tamo te niko ne zna i živiš život normalnog čoveka.

Slika

Uvek bih pre slušao Cecu nego Karleušu

Da moraš da biraš, da li bi pre otišao na Cecin ili Karleušin koncert?
- Ceca mi je dugogodišnja prijateljica, a i kad je muzika u pitanju, njene pesme su mi uvek bile bliže. „Beograd“ je moja omiljena zato što je imala hrabrosti da ne promeni ime iako sam predlagao da sad nova verzija bude „Đikigrad“.
Pink nema dugove

Kako komentarišeš natpise o silnim dugovanjima tvoje kompanije?
- Pogađaju me natpisi o dugovanjima jer nisu tačni. Pregurali smo jedan težak period i mislim da ćemo se već u martu sledeće godine vratiti na nivo poslovanja koji smo imali 2006.

Kurir

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu