|
| Autoru |
Poruka |
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahaha pa nisam ja nista pravila Nisam ja kao Uther ovaj sto se pali da kuva i kao na forumu je a u isto vreme i na poslu, paljevina
Ja volim samo kiseli kupus , i kad ima rebarca suva
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Aj navalite na kupus....odoh da dremnem malo ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
proijatno
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ja kiseli volim samo kao salatu i kad je meso u njega umotano...tzv sarma zivila sarma dala si mi ideju sta da sebi pravim veceras za sutra slatki dinstani kupus sa piletinom znaci Uther nas sve munta znala sam..Megi kad provali to je to kao i sa She..kad si ti na nju upozoravala 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Mрзи ме да лутам по другим темама, а сви које волим су овде, па да вам опричам: Јуче ударила нека врућина, ја у библиотеци, слажем неке књиге. Дође нова колегиница, тек завршила факс. Беле панталоне, бела близа, откопчана због топлоте, пита: - Чика Мад, шта бих могла да помогнем? - Види ћеро, ту горе, у осмом реду су нешто помешали књиге, те среди по инвентарском броју. - Ух, ал је прашњаво. Да ја ипак скинем ово бело са себе, сва ћу се упрашњавити... Нисам ни стиго било шта да кажем, она се попе на столицу и поче да слаже... Признаћу да сам морао после да поново сложим трећи ред. Све сам књиге пообарао... Док Пикар је променио оне цвиџе што је купио. Сад му је добра диоптрија, па се бацио на читање! Посло ми је слику. Добар му је овај обележивач за стране, мајку му... Ето, мало смо се шалили, да не будемо само намћорастобаксузасти!Само да питам г. Одопаначког нешто: Видим дечко да свако вече радиш домаћи задатак. Разговарао сам са разредном, пуна јој уста тебе, хвали те: Српски језик: Усмена књижевност (енгл: oral literature), одличан (5) Математика: Задатак - Рачунај да ћеш бити... (одличан 5+) Рачуноводство: Двојно књиговодство (одличан 5) Физичко: Гимнастика, рад на струњачи (одличан 5).. И тако све до краја... Богами, дечко, бићеш вуковац, гарант! ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) 
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Samo za molenu mmmmmmmmmmmm sladoled vraca u zivot 
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Megi di je Tw,razmisljam da je uzmem za trebu,,ihihihihi
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Vidim da ste se svi "utrebili"pa reko da i ja,,,
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
djes ba bolan Pitt puska te ne ubila zato tebe nema ceo dan razmisljas li ga razmisljas Cestitam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma stiso posao,dosao bih ja,jel bila Tw danas,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 181 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|