| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
onu je temu Megi otvorila samo smo malo pitanja obnovili....iako je sve to manje vise isto..ali hajde, da se malo igramo jel  I ja cu popuniti, ali od kuce...s posla je malo teze...obojit cu kao Megi... i tebi pozz..ovo ono 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Da u pravu si Megi otvorila ali smo se razumeli jel?  Ma nasa Megi je cudo
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
mrzim kad me neko hvali jbt je otvorila sam temu ali molena je imala ideja vezana za pitanja ![[podrzavam.gif] [podrzavam.gif]](./images/smilies/podrzavam.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ne prisvajaj Megi ona je svoja i nicija mozda malkice Picardova jer ga pravi ljubomornim kad dodje kuci u 4 ujutro
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
izmjena
Poslednji put menjao MeGi dana 09 Jul 2013, 16:10, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
MeGi je napisao: mrzim kad me neko hvali jbt je otvorila sam temu ali molena je imala ideja vezana za pitanja ![[podrzavam.gif] [podrzavam.gif]](./images/smilies/podrzavam.gif) Ma ko te hvalio ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) samo smo rekli cinjenicu  A da si cudo....to jesi, al to nije za hvaljenje ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif) Molena je napisao: ne prisvajaj Megi ona je svoja i nicija mozda malkice Picardova jer ga pravi ljubomornim kad dodje kuci u 4 ujutro Ma necu je prisvajati...cija je neka je ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ok ok divan si hahaa
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Megi sta si rucku danas napravila
|
|
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
pla ka cu kolko mi je dosadno za rucak ima slatki kupus bljaaks, iako ruzno to reci na hranu
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nisam te pitala sta ima nego sta si ti pravila hehehe kako je ona samo namazana
joj ja obozavam slatki kupus...dinstani onako sa piletinom mljac pojma nemas
|
|
|
|
|
|
|
|