|
| Autoru |
Poruka |
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
a znaš ga
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

Pridružio se: 10 Okt 2012, 20:36 Postovi: 6089
|
sta ona zna pojma nema osim tepsiju da nabrasnjavi
_________________ skriveni tigar pritajeni zmaj
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
ustvari ne znam sto ja s vama uopste razgovaram jer samo o sexu mislite i pisete vec ste mi dosadile
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
a jok do mene je
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
moram povideti ovce
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
ovo nisam razumeO ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Mрзи ме да лутам по другим темама, а сви које волим су овде, па да вам опричам: Јуче ударила нека врућина, ја у библиотеци, слажем неке књиге. Дође нова колегиница, тек завршила факс. Беле панталоне, бела близа, откопчана због топлоте, пита: - Чика Мад, шта бих могла да помогнем? - Види ћеро, ту горе, у осмом реду су нешто помешали књиге, те среди по инвентарском броју. - Ух, ал је прашњаво. Да ја ипак скинем ово бело са себе, сва ћу се упрашњавити... Нисам ни стиго било шта да кажем, она се попе на столицу и поче да слаже... Признаћу да сам морао после да поново сложим трећи ред. Све сам књиге пообарао... Док Пикар је променио оне цвиџе што је купио. Сад му је добра диоптрија, па се бацио на читање! Посло ми је слику. Добар му је овај обележивач за стране, мајку му... Ето, мало смо се шалили, да не будемо само намћорастобаксузасти!Само да питам г. Одопаначког нешто: Видим дечко да свако вече радиш домаћи задатак. Разговарао сам са разредном, пуна јој уста тебе, хвали те: Српски језик: Усмена књижевност (енгл: oral literature), одличан (5) Математика: Задатак - Рачунај да ћеш бити... (одличан 5+) Рачуноводство: Двојно књиговодство (одличан 5) Физичко: Гимнастика, рад на струњачи (одличан 5).. И тако све до краја... Богами, дечко, бићеш вуковац, гарант! ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
UtherPendragon
|
|

Razarač

|
ha cika mad lepi slike od goli muskarci
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 200 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|